Horoscop Mayaş: Află-ţi destinul!


Muwan: 2 mai - 21 mai

Semnul sub care te-ai născut este influenţat de apă şi foc. Aceste două elemente îţi vor marca existenţa. De exemplu, furtunile reprezintă momente de putere maximă pentru tine, care îţi pot schimba viaţa. În general, ai o viziune profundă asupra lucrurilor şi vei găsi cele mai ascunse adevăruri.

Pax: 22 mai - 10 iunie

Animalul care te reprezintă este jaguarul. Acesta, în cultura mayaşă, simbolizează autoritatea. Ai capacitatea de a ajunge în frunte şi de a influenţa existenţa celor din jurul tău.
Eşti un leader înnăscut şi, abia când îţi vei asuma această poziţie, îţi vei găsi fericirea interioară.

Kayab: 11 iunie - 30 iunie

Te-ai născut pe această lume sub un semn dornic să găsească înţelesurile ascunse ale acestei lumi. Ai un spirit liber, care tinde către înţelepciune şi iluminare. În fiecare zi cauţi să afli care sunt dedesubturile situaţiilor banale şi încerci să duci o existenţă cât mai bogată.

Kumk'u: 1 iulie - 20 iulie

Semnul mayaş sub care te-ai născut este reprezentat de crocodil, ceea ce înseamnă că ai un instinct de supravieţuire fantastic, chiar dacă îl raportăm la lumea modernă.
Nu-ţi plac deloc schimbările şi cu toate acestea ele se petrec în jurul tău, dar fără să te afecteze. Ai un instinct de conservare foarte puternic.

Wayeb: 21 iulie - 25 iulie

Acest semn zodiacal mayaş are o perioadă de numai 5 zile, în comparaţie cu celelalte semne, care se întind pe 20 de zile. În aceste 5 zile, Pământul este guvernat de forţe exterioare necunoscute, cred mayaşii. Cei născuţi în această perioadă pot comunica cu alte lumi. Au puterea de a percepe lucruri care, pentru alţii, trec neobservate.

Pop: 26 iulie – 14 august

Dacă te-ai născut sub influenţa acestui semn mayaş, află că ai o remarcabilă abilitate de a-i ghida pe cei din jurul tău în direcţia dorită de tine.
Eşti mentorul perfect, care oferă atât viziune, cât şi compasiune celor cu care interacţionează. Această abilitate te ajută să atingi ţeluri înalte, pentru care munca în echipă este vitală.

Wo: 15 august – 3 septembrie

Eşti o persoană atrasă de mister, aşa că te arunci în neprevăzut fără să eziţi. Noaptea este un bun sfetnic, mai ales în cazul tău, căci după apunerea soarelui reuşeşti să treci la un nivel mai profund de conştiinţă.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dinu marian lucian pe 5 Iun 2012, 18:53
    cred ca nimic nu este inimplator

    tr sa fi pozitiv sa intilnesti pozitiv

    6
    5

  • angela pe06 marti pe 20 Mai 2012, 22:43
    ce imi rezerva vitorul

    veti putea sa afla ce ma asteapta in viitor

    3
    5

  • tina pe 18 Apr 2012, 15:52
    ce ami rezerva vitorul

    ce ami rezerva vitoru

    6
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod