Catel haios

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


Chiar daca este un lucru extrem de dificil, trebuie sa gasesti un echilibru intre activitatile de rutina si noutati. Altfel spus, in acest weekend trebuie sa faci acele lucruri pe care le faci de obicei (curatenie in casa, vizitatul rudelor) dar trebuie sa nu devii sclavul rutinei. Pentru un plus de romantism, poti iesi cu iubitul la un film, sau la o cina in oras.

Taur


Daca sambata vei avea programul plin (iesiri in oras, vizite la prieteni sau cumparaturi saptamanale), duminica o vei petrece intr-o deplina relaxare. Adica, vei face fix ceea ce iti doresti: un somn lung pana la pranz, vizionatul filmelor preferate si eventual gatit. Dupa acesta lunga odihna vei avea cu adevarat bateriile incarcate.

Gemeni


Locuinta nu te mai satisface deloc. Acum, cu familia marita simti ca e nevoie de mai mult spatiu si de o reamanajare.
Asa ca daca esti chirias, vei reusi sa faci mutarea imediat. Pentru proprietari, luarea deciziei poate fi reprezentata de lansarea anuntului de vanzare a actualului imobil.

Rac


Vei constientiza in acest sfarsit de saptamana ca tu esti principalul actor din viata ta. Pare simplu la prima vedere, dar asta inseamna ca nu vei mai astepta sa iti pice din cer nimic, si vei lua taurul de coarne. Poti de exemplu sa te apuci de o facultate, sa iti depui cv-uri pentru joburi la care nu sperai, sau sa te apuci de scoala de soferi.

Leu


Chiar daca esti tentata sa te arunci in bratele noului tau partener, astrele iti recomanda sa privesti problema mai pragmatic, rational si lipsit de romantism. Daca faci asta, vei observa anumite detalii si nuante care ti se vor dovedi utile. In privinta banilor, situatia este extraordinara si poti chiar sa oferi sprijin financiar celor aflati in nevoie.

Fecioară


Daca iti pretuiesti partenerul, trebuie sa ii arati asta. Renunta la cateva din pasiunile tale (shopping de weekend sau iesitul cu fetele) si petreceti timp impreuna.

Sigur ca si el trebuie sa faca asta pentru ca lucrurile sa functioneze. Nu te astepta la rezultate imediate, ci ca imbunatatirea relatiei sa fie vizibila mai tarziu.

Balanţă

E posibil ca in acest weekend sa te confrunti cu anumite bariere de comunicare, mai ales daca intentionai sa dialoghezi cu un cetatean strain. Profesionalismul persoanelor cu care intri in contact (medic, avocat sau notar) te nemultumeste, si ai vrea sa faci mai mult decat sa te plangi. Din pacate, uneori trebuie sa accepti situatia ca atare.

Scorpion


Vei constientiza in acest sfarsit de saptamana ca planurile pe care ti le-ai facut in privinta copilului sau iubitului sunt complet irealizabile. Totusi, extrage din asta aspectul pozitiv, respectiv ca trebuie sa traiesti clipa si sa te bucuri de ce iti ofera viata in prezent.

Săgetător


E posibil ca weekend-ul sa iti fie perturbat de probleme de la locul de munca. Un apel de la superior sau de la un coleg te va infuria deoarece iti rapeste timp pretios dar trebuie sa accepti situatia si sa fii calma.
O mai veche problema de sanatate (raceala, durere de cap) va recidiva si iti va face ziua de duminica mai dificila.

Capricorn


Desi ai toate calitatile unui lider, preferi sa stai in umbra si sa mergi pe o poteca deja batatorita. Asta nu-i neaparat un lucru rau, ci inseamna ca esti mai precauta decat ceilalti. Daca esti singura, ar fi cazul sa faci o miscare indrazneata si sa iesi in oras cu baiatul de care te simti atrasa.

Vărsător


Desi ti-ai propus sa faci economii si sa iti maresti bugetul, cheltuielile neprevazute din ultima perioada te-au impiedicat sa iti atingi obiectivul. Nu e cazul sa cazi in depresie, ci sa continuii sa fii chibzuita. La finalul weekend-ului, o vizita neasteptata te va binedispune!

Peşti


Fereste-te de oamenii aroganti si exclude-i incet incet din cercul tau de prieteni! Mai mult, ar trebui sa fii mai practica si sa nu fii prima persoana care se ofera sa rezolve situatiile complicate. Relatiile de familiei s-au racit putin, si depinde doar de tine daca vrei sa le aduci pe fagasul normal.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod