Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Scorpion este foarte aproape de succesul profesional dorit, însă poate pierde tot în aceste două zile dacă este impulsivă.
Berbec

Acest weekend este destinat exclusiv activitatilor care iti provoaca placere. Nu te gandi la ce isi doresc cei din jurul tau, ci pune-te pe primul loc macar acum!

Taur

Relatia ta amoroasa va ajunge in acest weekend intr-un punct cheie si nu vei stii cum sa reactionezi. E posibil sa primesti ori o cerere in casatorie, ori sa ti se dea un ultimatum!

Gemeni

Astrele iti recomanda multa prudenta in cazul in care pleci intr-o calatorie. Chiar daca esti cu capul in nori si distractia te face sa iti pierzi mintile, nu uita de riscuri!

Rac

Viata sentimentala va fi in prim plan in acest weekend si nu se anunta vesti proaste! Daca ai probleme in relatie, sansele de a le rezolva datorita senzualitatii tale sunt foarte mari!

Leu

Incearca sa iti continui viata la fel ca si pana acum, adica intr-un echilibru perfect.
Weekend-ul acesta este perfect pentru planuri si pentru organizare pe termen scurt.

Fecioară

Incearca sa fii mai atenta decat de obicei in acest weekend, mai ales daca ai activitati sportive in plan. Fie ca alergi sau te dai cu rolele, prudenta trebuie sa fie pe primul loc!

Balanţă

Evita sa te enervezi in acest weekend indiferent cat de provocata ai fi. Nu este recomandat sa faci nici un fel de tranzactii financiare, dar mai ales sa dai bani cu imprumut!

Scorpion


Indiferent de cat de aproape esti de succes, totul ar putea sa se duca pe apa sambetei in acest weekend.
Nu te lasa condusa de impulsivitate si tine-ti reactiile nervoase sub control daca nu vrei sa strici totul!

Săgetător

Nu iti dezvalui nimanui secretele in acest weekend, altfel ai putea fi in pericol. Chiar daca simti nevoia sa ii spui cuiva ce ai pe suflet, mai bine mai abtine-te cateva zile!

Capricorn

Este foarte important sa faci alegerile corecte in acest weekend, mai ales daca este vorba de viata ta sentimentala. Daca esti singura si iti cauti partener, nu te arunca in bratele primului venit!

Vărsător

Cei din jurul tau, prieteni sau familie, vor fi destul de irascibili in acest weekend.
Nu iti pierde timpul cu fiecare in parte, ci incearca sa iti vezi si de planurile tale!

Peşti

Ai nevoie de adrenalina, de aceea in acest weekend vei alege activitati mai putin obisnuite pentru tine. Un joc sau un sport putin mai indraznet poate fi solutia perfecta!


Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod