Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 24-30 august. Previziuni!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu poţi lupa doar tu pentru ca relaţia în care eşti angajată să funcţioneze aşa cum trebuie, aşa că încearcă să ai o discuţie serioasă cu iubitul tău.
 
Fii sigură de sentimentele pe care ţi le poartă înainte de a-ţi face planuri serioase de viitor cu acesta. Gelozia poate să fie un impediment în evoluţia vieţii tale sentimentale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă eşti în permanenţă nemulţumită de ceva, în această perioadă vei realiza că ai tot ce îţi doreşti pentru a putea fi fericită.
 
Acceptă-i iubitului atât calităţile, cât şi defectele şi vei realiza că este partenerul perfect pentru tine. Nu încerca să îl schimbi la infinit, altfel se va plictisi! 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca atitudinea ta din această săptămână să îl scoată din minţi pe iubitul tău.
 
Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie măcar în weekend, când poţi fi mai liniştită în ceea ce priveşte serviciul. Nu ezita să îi faci o surpriză dacă ai ocazia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această perioadă îţi vei sacrifica prietenii de dragul partenerului de viaţă, şi bine faci!
 
Viaţa ta sentimentală are nevoie de mai multă atenţie dacă nu vrei să se producă o răceală ireparabilă între voi. Puţin romantism vă poate salva de la suferinţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această perioadă vei fi uşor tristă şi vei avea nevoie de mai multă afecţiune din parte iubitului sau familiei tale.
 
Dacă nu ţi-o oferă, încearcă să nu devii mai irascibilă decât eşti deja şi nu căuta ceartă. Nu toată lumea este aşa cum vrei, aşa că acceptă-i pe toţi aşa cum sunt!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ca să ai parte de o săptămână liniştită pe plan sentimental, ar trebui să fii mai tolerantă cu partenerul tău de viaţă.
 
Nu căuta ceartă din orice lucru minor care nu îţi convine, uneori este mai indicat să treci peste fără să îi dai importanţă. Nu exagera atunci când vine vorba de promisiuni care nu au putut fi duse la bun sfârşit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu siguranţă socializarea de care ai parte în această perioadă te poate ajuta să îţi găseşti un nou iubit.
 
Faptul că te-ai despărţit recent de partenerul tău te împinge să ieşi tot mai des şi să uiţi de supărări. Nimic nu te poate ajuta mai mult decât acest lucru, aşa că nu spune nu niciunei invitaţii!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu şi partenerul tău nu traversaţi cea mai bună perioadă a voastră, însă puteţi ieşi din ea dacă depuneţi mai mult efort.
 
Este foarte important să vă axaţi mai mult pe calităţile voastre decât pe defecte şi să nu permiteţi orgoliilor să intervină între voi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână ai tendinţa de a-ţi ignora familia şi pe cei dragi ţie.
 
Cu siguranţă ai motive întemeiate, însă nu vei fi iertată. Trebuie să îţi împarţi timpul în mod egal, iar atunci când termini programul la muncă să uiţi de tot ce are legătură cu aceasta. Dedică-ţi weekend-ul partenerului de viaţă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu cât socializi mai mult în această săptămână, cu atât şansele de a avea un iubit cresc.
 
Nu te ruşina dacă unele persoane din jurul tău sunt mai îndrăzneţe decât te-ai fi aşteptat, cel mai probabil vor să iasă cu ceva în evidenţă şi să îţi atragă atenţia. Urmează exemplul prietenelor tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această perioadă să întâmpini probleme în familie, cei dragi reproşându-ţi faptul că nu ai timp de ei.
 
Faptul că stai mai mult la locul de muncă decât acasă îţi poate crea probleme grave pe care nu le mai poţi repara oricât ai încerca. Nu poţi recupera timpul pierdut şi lasă urme adânci în sufletul apropiaţilor!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Poţi fi mai tolerantă în această săptămână, cu siguranţă iubitul tău nu ţi-a greşit atât de mult încât să merite o pedeapsă grea.
 
Chiar dacă te deranjează anumite lucruri şi te mai superi din când în când, este foarte important să ştii când să te opreşti şi să nu exagerezi cu indiferenţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod