Frumuseţe. 4 trucuri naturale eficiente care îi redau strălucirea tenului tău după vară

Orele întregi petrecute la plajă, apa sărată sau cu clor, transpiraţia şi praful din zilele caniculare îşi pun amprenta asupra pielii tale, care îşi pierde din strălucire şi sănătate
De asemenea, petrecerile dese din timpul verii, consumul de alcool şi alimente nesănătoase lasă urme deloc plăcute pe tenul tău. La sfârşitul verii este necesar să îi acorzi mai multă atenţie pielii tale, dacă vrei să-şi recapete frumuseţea. 

Descoperă câteva remedii naturale care îndepărtează celulele moarte, eliberează porii, estompează petele pigmentare accentuate de expunerea la soare şi hrănesc pielea în profunzime:

Curăţă perfect

Celulele de la suprafaţa pielii, în special după ce te-ai bronzat, mor mai repede şi tind să se acumuleze, formând un strat care îi conferă tenului tău un aspect neplăcut. Foloseşte un amestec realizat dintr-o lingură cu mălai şi una cu miere pentru a-ţi masa delicat tenul când te speli pe faţă.
Vei îndepărta în acest fel rezidurile, iar pielea ta va rămâne perfect curată.

Eliberează porii

Pe timpul verii, din cauza temperaturii ridicate care determină creşterea producţiei de sebum, dar şi a prafului, porii se pot bloca, ceea ce duce la apariţia punctelor negre, comedoanelor şi coşurilor. O soluţie care desfundă eficient porii blocaţi este amestecul de bicarbonat de sodiu alimentar şi zeama de lămâie. Peste o linguriţă cu bicarbonat de sodiu adaugă câteva picături de zeamă de lămâie.
Imediat înmoaie o dischetă în soluţia efervescentă care se formează şi aplică pe ten, evitând zona ochilor. Lasă să acţioneze timp de câteva secunde, apoi masează delicat şi clăteşte-te. Tenul tău va rămâne curat, iar porii vor fi eliberaţi, prevenind astfel apariţia imperfecţiunilor.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod