Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna martie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti singur, luna martie va fi o perioadă a căutărilor neîncetate.

Din păcate, nu te mulţumeşte orice, aşa că nu va fi deloc uşor să găseşti o persoană care să fie pe placul tău. Cel mai probabil vei sfârşi dezamăgit şi vei înceta să îţi mai iroseşti energia pe dragoste. Dacă eşti implicat într-o relaţie, este foarte important ca în martie să priveşti puţin mai mult în afara vieţii de familie şi să îţi faci timp pentru prieteni sau rude.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna martie îţi poate scoate în cale sufletul pereche.

Cu toate acestea, e posibil ca el să fie o persoană pe care o cunoşti foarte bine, însă pe care nu ai privit-o niciodată în acest mod. Astrele îţi deschid ochii şi te împing de la spate spre dragoste. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, e posibil ca unele intenţii ale tale să fie interpretate greşit de către partenerul de viaţă. În loc să te enervezi din cauza reacţiilor sale, mai bine ai încerca să comunici mai eficient şi să descoperi ce simte cu adevărat acesta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna martie nu va fi una despre dragoste, cu toate că nu te aşteptai la asta.

Un proiect profesional te acaparează şi uiţi efectiv de toţi cei dragi. Chiar dacă îţi vei auzi reproşuri din partea partenerului de viaţă, cu siguranţă asta nu te va face să te opreşti. Dacă eşti singur, vei vrea mai multă aventură, cel puţin în pauzele de muncă. Ai nevoie de energie şi vrei să o obţii în dormitor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna martie nu va fi una prea plăcută sau liniştită pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Cel mai probabil vei avea confruntări cu persoana iubită şi e posibil să tragi concluzii care să nu fie pe placul ei. O despărţire este iminentă, chiar dacă nu se va petrece acum. Dacă eşti singur, vei fi destul de activ pe plan sexual şi social, însă asta îţi va aduce marea iubire prea curând. Reputaţia ta este una care respinge din start relaţiile serioase.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună nu te vei lăsa până nu vei cuceri persoana pe care ţi s-a pus pata.

Cu toate acestea, e posibil să fie doar un moft, iar după ce obţii ce ţi-ai propus vei constata că nu îţi place deloc noul statut. Încearcă pe cât posibil ca acţiunile tale să nu rănească pe nimeni, altfel te vei încărca cu energie negativă şi îţi vei face rău singur. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, martie va fi o lună tensionată din cauza diferenţelor dintre tine şi partener.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna martie va fi o lună bună pentru tine pe plan sentimental, însă nu e o situaţie care va dura la nesfârşit şi tu eşti conştient de asta.

Cu toate acestea, vei încerca să te bucuri la maximum de tot ce trăieşti şi vei depunde eforturi să scapi de pesimismul care te caracterizează. Dacă eşti singur, viaţa ta este un drum de la familie la prieteni şi invers, dar asta e ceea ce te face fericit în acest moment.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna martie va fi una destul de solicitantă pentru tine, cel puţin din punct de vedere financiar.

E posibil ca partenerul tău de viaţă să fie interesat de situaţia ta materială mai mult decât ai fi crezut vreodată, aşa că semnele din această perioadă te vor pune pe gânduri. Încearcă pe cât posibil să ai o discuţie serioasă cu acesta, indiferent de cât timp sunteţi împreună. Exprimă-ţi nemulţumirile cu sinceritate, însă nu o face agresiv!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna martie va veni cu schimbări pentru tine pe plan sentimental, însă vestea proastă este că ele nu vor fi deloc plăcute.

E posibil să se producă o ruptură între tine şi partener, iar şansele ca ea să fie definitivă sunt destul de mari. Chiar dacă vei fi nevoit să treci prin asta fără să poţi face nimic, este foarte important să înveţi din greşeli şi să nu le mai repeţi pe viitor. Dacă eşti singur, viaţa sexuală va fi în prim plan, însă fără vreo implicare sentimentală sau vreo intenţie de a trece la un alt nivel.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna martie va fi o lună bună pentru tine dacă eşti implicată într-o relaţie.

În acest context, astrele te ajută să faci exact ceea ce trebuie pentru a fi fericit. Ai ajuns să te simţi împlinit şi nu vrei nimic altceva. Pe de altă parte, dacă eşti singură, starea ta pe parcursul acestei luni va fi una melancolică, cu mari tendinţe spre depresie. Simţi că ai nevoie de linişte şi de singurătate, însă în acelaşi timp acestea îţi fac un foarte mare rău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Indiferent dacă eşti singur sau nu, luna aceasta simţi nevoia să faci o schimbare.

Dacă ai un partener stabil, nu ar fi exclus să flirtezi cu alte persoane din jurul tău. Cu toate că e o joacă pentru tine, partenerul tău ar putea sesiza şi s-ar putea revolta mai mult decât te-ai fi aşteptat. Comunicarea vă poate ajuta să traversaţi această cumpănă, dar şi să alunge monotonia. Dacă eşti singur, planul tău pentru martie este să te bucuri de compania prietenilor tăi la maximum.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această lună, problemele cu banii îţi vor strica liniştea din sânul familiei.

Relaţia în care eşti implicată este pe punctul de a ajunge într-un impas din cauza diferenţelor majore de gestionare a banilor ale fiecăruia dintre voi. Încearcă să discuţi deschis cu partenerul de viaţă pentru a ajunge cumva la un numitor comun. În cazul în care acest lucru nu este posibil, separarea veniturilor nu ar fi o ideea prea rea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta ţi se va atrage atenţia de către partenerul de viaţă cu privire la superficialitatea cu care îl tratezi.

E posibil să nu realizezi încă de la început că este adevărat, însă pe parcurs îi vei da dreptate şi vei încerca să remediezi situaţia. Intenţiile tale bune vor fi apreciate, chiar dacă nu îţi iese totul la perfecţie. Dacă eşti singur, nu ar fi exclus să vrei să te întorci la un fost iubit sau să iei în considerare vreun admirator mai vechi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod