Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu va fi o lună prea bună pentru tine pe acest plan, pentru că vei fi nevoită să dai piept cu gelozia partenerului de viaţă.

Dacă până acum nu existau decât mici semne îngrijorătoare, din această lună totul capătă proporţii mari. Nativele singure se simt uşurate fie după o despărţire, fie datorită faptului că au ajuns să întâlnească fericirea fără să aibă nevoie de cineva alături de ele.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti o nativă singură, luna iunie îţi aduce mai mulţi admiratori decât ai fi sperat.

Bucură-te de această perioadă frumoasă în care eşti curtată la maxium şi care îţi va întări încrederea în tine. Dai dovadă de şarm şi devii tot mai conştientă de atuurile tale. Nativele implicate într-o relaţie se bucură de atenţia partenerului de viaţă, dar şi de suportului acestuia în situaţiile în care au nevoie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei concentra mai mult luna aceasta pe ceea ce îţi doreşti şi simţi tu, decât pe nevoile celor din jur.

E necesar să fii puţin egoistă dacă vrei să fii cu adevărat fericită pe acest plan al vieţii tale. Deşi nu ai cum să nu faci compromisuri atunci când vine vorba de relaţii amoroase, trebuie să fii conştientă că aceastea trebuie să fie mici şi mărunte. Nu renunţa la idelaurile tale de dragul nimănui!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu va fi o lună uşoară pentru tine pe plan sentimental, însă vei reuşi să răzbaţi până la urmă.

Între tine şi partenerul de viaţă există unele probleme, şi chiar dacă sunt minore, ele nu trebuie lăsate în voia sorţii. Dacă nu vă concentraţi împreună şi nu formaţi o echipă, atunci problemele ar putea să vă scape de sub control. Nativele singure se bucură de libertate mai mult decât oricând.

Leu(22 iulie - 22 august)

Firea ta încăpăţânată îşi va găsi naşul în această lună, fie că vrei, fie că nu.

Partenerul tău de viaţă nu îţi va mai suporta toanele şi te va obliga să faci o alegere. Nu va fi deloc o situaţie plăcută pentru că îţi va fi enorm de greu să te lupţi cu tine însăţi. Chiar dacă nu e în regulă să nu te accepte aşa cum eşti, e necesar să deschizi bine ochii şi să te întrebi dacă nu cumva exagerezi cu atitudinea ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când credeai că lucrurile reintră pe făgaşul normal, apare ceva care îţi dă lumea peste cap şi te întoarce din drum.

E şi vina ta pentru că te laşi influenţată şi pui la suflet tot ce auzi. E necesar să găseşti un echilibru între patosul cu care îţi trăieşti viaţa şi idealul tău de relaţie. Cu siguranţă doar aşa vei ajunge să ai parte de liniştea mult dorită. Înainte de toate, trebuie să realizezi că nu poţi controla totul!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din păcate, în ultima perioadă te-ai cam schimbat şi nu îţi mai pasă de dorinţele partenerului de viaţă.

Dacă până acum erai dispusă să faci mai multe sacrificii pentru acesta, fie că era vorba de mofturi sau lucruri importante, de luna aceasta devii mai egoistă şi pui pe primul loc binele tău. Din păcate pentru tine, nu realizezi că dacă faci asta vei fi mai bine doar pe plan social, însă nu şi în dragoste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti singură, luna aceasta vei realiza că e bine să nu ai idealuri imposibile şi nici pretenţii exagerate de la un potenţial viitor partener.

Datorită acestei atitudini schimbate şi a faptului că laşi garda puţin mai jos, ai toate şansele să te apropii de o persoană care te poate face fericită. Abia după ce vei încerca îţi vei da seama că tot ce ai făcut până acum a fost complet greşit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iunie va fi plină de gesturi romantice şi de activităţi plăcute alături de partenerul tău de viaţă.

Şi nativele singure se vor bucura de atenţia admiratorilor, iar vestea bună este că, în sfârşit, te vei decide asupra unuia singur. Ţi-a luat cam mult timp, însă aşteptarea a meritat pentru că, cu siguranţă, alegerea ta nu va fi una greşită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă îţi doreşti o relaţie serioasă şi responsabilă, e necesar să îţi îndrepţi atenţia către acele persoane care chiar îţi pot oferi acest lucru.

Faptul că pierzi timpul cu tot felul de bărbaţi imaturi te îndepărtează de scopul tău iniţial. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei avea parte de discuţii în contradictoriu cu partenerul tău pe tema planificării vacanţei de vară.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iunie îţi aduce în prim plan tema planurile serioase de viitor în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă.

Dacă tu şi partenerul de viaţă sunteţi deja de mult timp împreună, cel mai probabil veţi lua în considerare o posibilă căsătorie sau conceperea unui copil. Totul depinde de ceea ce vă doriţi voi cu adevărat, iar dorinţele trebuie neapărat să coincidă ca să puteţi merge pe acest drum.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna iunie îţi va aduce multă relaxare pe plan sentimental, cel mai probabil datorită unei escapade amoroase.

Tu şi partenerul tău de viaţă sunteţi dispuşi să lăsaţi munca şi grijile deoparte şi chiar să vă relaxaţi câteva zile. Acest lucru va fi benefic pentru relaţia voastră, mai ales dacă programul vostru este destul de solicitant în general. Nativele singure nu sunt dispuse la sacrificii pentru a atrage pe cineva de partea lor, de aceea vor fi nevoite să continue tot aşa.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florenta pe 30 Mai 2018, 12:13
    vreau sa-l primesc zilnic

    imi place si vreau sa-l am zilnic de citeva zile nu vine si imi lipseste multumesc !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod