Ce ai vrea să remarce lumea la tine, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie are punctele ei forte, dar nu întotdeauna acestea vor fi remarcate de cei din jur.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vrei ca oamenii din jurul tău să vadă încredere şi putere la tine.

Ai tendinţa de a avea probleme de încredere, dar întotdeauna încerci să te asiguri că cei oamenii nu văd acest lucru. Mereu îţi doreşti să emani putere şi siguranţă pentru cei din jurul tău şi, într-adevăr, speri că ceilalţi vor observa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vrei ca oamenii să observe personalitatea ta puternică.

Îţi place să emani putere şi vrei ca toată lumea să vadă cât de sigură eşti pe tine şi pe viaţă. Vrei ca cei din jur să ştie că eşti genul de persoană care nu se va clinti atunci când vine vorba de propriile principii şi credinţe. Unii spun că eşti încăpăţânată, tu spui doar că ai principii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fiind foarte sociabilă, tu îţi doreşti în mod constant atenţie.

Vrei ca oamenii să observe cât de sociabilă şi uşor adaptabilă eşti atunci când vine vorba de situaţii sociale. Vrei să fii percepută ca o persoană care este pe deplin capabilă să se împrietenească aproape cu oricine. Poţi să prosperi în orice fel de mediu social şi chiar vrei să evidenţiezi acest lucru.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vrei ca oamenii să vadă cât de grijulie şi sensibilă eşti.

Ai o inimă foarte caldă şi bună şi mereu îţi doreşti ca cei din jurul tău să se simtă în siguranţă atunci când te afli în jurul lor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fiind Leu, îţi place să fii mereu în lumina reflectoarelor şi vrei să fii centrul universului.

Îţi doreşti ca oamenii din jurul tău să te perceapă ca pe o sursă de inspiraţie. Vrei ca ei să observe cât de grozavă e viaţa ta şi cum toată lumea se străduieşte să fie ca tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai important lucru pe care vrei să-l observe majoritatea oamenilor despre personalitatea ta este abilitatea de rezolvare a problemelor.

Vrei să fii persoana la care oamenii se întorc pentru un sfat atunci când traversează vremuri grele. Vrei să fii liderul grupului care încearcă să depăşească orice provocare serioasă. Îţi place să rezolvi problemele.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti plăcerea nevinovată a celorlalţi.

Singurele lucruri pe care vrei ca oamenii să le remarce la tine sunt prudenţa în abordare şi sensibilitatea ta. Întotdeauna încerci să nu jigneşti pe nimeni din jurul tău şi te asiguri că oamenii ştiu că poţi avea grijă de sentimentele lor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vrei ca oamenii să observe cu adevărat inteligenţa ta.

Nu împărtăşeşti prea multe cu alţii şi nu eşti neapărat cunoscută ca fiind cineva căruia îi place să se deschidă. Eşti o persoană misterioasă în general şi nu îţi place să fii în lumina reflectoarelor. Dacă există un lucru pe care ai vrea să îl subliniezi la tine, acela este puterea ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrul pe care ai vrea ca oamenii să îl remarce la tine este simţul umorului.

Vrei să fii singura persoană la care oamenii vin atunci când au nevoie de o porţie serioasă de râs. Te mândreşti că eşti atât de captivantă şi că poţi să faci o glumă extrem de amuzantă în orice moment.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o persoană extrem de fiabilă şi termini mereu ce ai început.

Vrei ca oamenii să observe faptul că eşti muncitoare şi că nu oboseşti niciodată. Vrei să fii văzută ca cea care face tot ce poate pentru a duce o sarcină la bun sfârşit.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca Vărsător, eşti obişnuită să fii cea mai deşteaptă persoană din încăpere.

Şi întotdeauna te face să te simţi bine când ştii că alţi oameni se simt ameninţaţi de inteligenţa ta. Îţi place când cei dij jur apreciază prospeţimea ideilor tale şi profunzimea intelectului tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vrei ca cei din jurul tău să îţi observe latura afectivă.

Eşti genul de om care vrea mereu ca alţii să se simtă confortabil şi în largul lor. Ai o natură plină de bun simţ şi educaţie şi ai mereu grijă de sentimentele altora. Încerci să te asiguri că oamenii din jur simt că se pot relaxa atunci când sunt cu tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod