Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aprilie va fi destul de agitată pe plan sentimental, însă nu îţi displace deloc.

Iubeşti aventura şi eşti gata oricând pentru emoţie şi adrenalină. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, aceasta va fi presărată şi cu bune şi cu rele. Cu toate acestea, eşti mulţumită pentru că nu există monotonie la voi în cuplu. Dacă eşti singură, vei fi mai dornică decât de obicei să flirtezi şi să ieşi cu bărbaţii care îţi dau târcoale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aprilie va fi o lună liniştită pentru tine, cu toate că nu va fi totul roz mereu.

Vor apărea mici probleme între tine şi partenerul tău, dar veţi găsi rapid o rezolvare şi totul va reveni la normal. Dacă eşti singură, astrele sunt de partea ta şi îţi scot în evidenţă tot ce ai tu mai bun penru a putea cuceri pe oricine. Nu va fi greu deloc să îţi găseşti un iubit în aceste zile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sărbătorile pascale te vor găsi într-o armonie perfectă în cuplu.

Relaţia ta amoroasă pare că se află în cea mai bună perioadă a ei în luna aprilie, aşa că nu trebuie să faci nimic altceva decât să te bucuri. Afecţiunea partenerului faţă de tine aduce o schimbare majoră în bine pentru relaţia voastră. Dacă eşti singură, nu ezita să îi dai o şansă acelui bărbat care îţi dă târcoale de multă vreme.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală nu trece prin cea mai bună perioadă acum.

E posibil ca tu şi partenerul de viaţă să traversaţi o cumpănă din cauza unei probleme externe. Pentru a vă uşura situaţia şi pentru a nu o agrava, e necesar să lăsaţi amândoi grijile la uşa casei. Dacă nu există înţelegere şi suport, atunci relaţia voastră e sortită eşecului. Nativele singure se bucură de liberatate mai mult decât oricând.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aprilie îţi va veni cu o lecţie pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Din fericire, nu e nimic grav, ba chiar vei putea zâmbi odată ce a trecut tensiunea din relaţie. Partenerul de viaţă te va face printr-o metodă inedită să înţelegi că nu ai numai drepturi, ci şi obligaţii. E necesar să cunoşti faptul că nu poţi să ceri de la acesta atâtea lucruri, fără să îi oferi măcar la jumătate în schimb.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună şi frumoasă.

Relaţia cu partenerul s-a îmbunătăţit simţitor şi aveţi planuri tot mai mari pentru viitorul apropiat. E posibil ca o escapadă amoroasă de la finalul lunii să vă aducă o veste extraordinară. Nativele singure au şi ele parte de noroc, pentru că au toate şansele să îşi întâlnească marea iubire la un eveniement la care nici măcar nu voiau să participe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se poate spune că o duci extrem de bine pe plan sentimental în această lună, însă nici nu ai motive să te plângi.

Cu toate că ţi-ai dori ceva mai mult de la relaţia ta, te mulţumeşti cu liniştea şi armonia care s-a instalat de curând. Nu îţi place conflictul, toată lumea ştie acest lucru, de aceea profiţi la maximul de tot ce trăieşti acum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aprilie vine cu multe evenimente pentru tine, dar asta nu te sperie şi nici întristează.

Dacă eşti singură, în primele săptămâni ale lunii ai toate şansele să îţi pice cineva cu tronc. Nu te arunca totuşi cu capul înainte, ci ia lucrurile treptat. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, cel mai probabil tu şi partenerul tău veţi fi într-o continuă acţiune.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nimic nu te poate opri să obţii ceea ce îţi doreşti.

Luna aprilie e presărată cu mult noroc, iar astrele îţi dau apă la moară în ceea ce priveşte ambiţiile tale personale. Dacă eşti singură şi vrei să îţi faci un iubit, nu te vei lăsa până nu vei întâlni bărbatul perfect pentru tine. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil vei reuşi să îţi schimbi partenerul astfel încât să facă exact ceea ce vreu tu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O rudă îndepărtată îşi anunţă vizita în această lună.

Nu te vei bucura prea tare, mai ales dacă îţi făcusei alte planuri alături de partenerul de viaţă. Cu toate acestea, primeşti înţelegere şi vă veţi adapta noilor schimbări. Dacă eşti singură, o călătorie cu prietenii te poate ajuta să întâlneşti pe cineva special.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sărbătorile pascale vor fi unele agitate pentru tine, în special dacă eşti implicată într-o relaţie.

Ca de fiecare dată, şi acum vor exista discuţii între tine şi partener cu privire la organizarea şi planificarea acestor zile. Este foarte important să discutaţi cu calm şi să nu vă ambiţionaţi prosteşte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativele singure sunt favorizate în luna aprilie în ceea ce priveşte viaţa lor amoroasă.

Printr-o cunoştinţă veche, acestea vor avea şansa să întâlnească o persoană specială de care ar putea să se îndrăgostească ulterior. Este foarte important ca ele să accepte invitaţiile primite şi să fie mai deschise către noutate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod