Cum să îţi recucereşti fostul iubit, în funcţie de zodia ta

Cu siguranţă există ceva la tine care îl înnebuneşte, iar şansele de a-l readuce înapoi în viaţa ta sunt strâns legate de semnul tău zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

L-a atras la tine competivitatea de care dai dovadă şi succesul de care te bucuri.

Întotdeauna te-a apreciat pentru asta şi a s-a mândrit cu tine în faţa prietenilor lui. Poate că despărţirea voastră s-a produs într-un moment în care ai trecut printr-un şoc. El nu a realizat că a fost un obstacol pentru tine şi că tu aveai nevoie să te întorci la ale tale. În schimb, atunci când te-a părăsit, te-a trimis într-o criză şi mai profundă. Trebuie să te întorci în joc şi să faci acele lucruri care îl dădeau gata. de fapt, tu oricum le faci, acum trebuie doar să te asiguri că le va observa din nou. El va dori să se întoarcă la tine, iar tu îl vei primi cu braţele deschise.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ştii că nimic nu atrage mai mult decât o maşină scumpă sau o bijuterie.

Asta înseamnă că e timpul pentru o îmbunătăţire. Nu trebuie să fie ceva drastic, dar trebuie să fie vizibilă. Poţi încerca să te tunzi sau să te vopseşti. Iar atunci când ştii că o să-l întâlneşti, nu ezita să te îmbraci cu hainele pe care le adora sau să îţi retuşezi puţin machiajul. Astfel, vei avea grijă să îl prinzi din nou în capcană.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

L-ai atras pentru că erai sufletul petrecerii şi părerea lui nu s-a schimbat în legătură cu asta.

Dacă vă aflaţi în acelaşi grup, nu va putea să te ignore şi să nu te admire cum străluceşti. Deci, dacă vrei să îl recâştigi, fii tu însăţi. Aproape toţi cei care se despart de Gemeni, îşi vor da seama de greşeala pe care au făcut-o.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti foarte conectată la sentimentele tale şi toată lumea iubeşte şi respectă asta la tine.

Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă la tine, atunci pur şi simplu du-te la el şi mărturiseşte ce simţi şi ce vrei. Vei fi surprinsă să vezi cât de mult te respectă pentru că ai avut curajul să faci asta. Şi îl vei face să se gândească cât de mult i-ai lipsit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este important să te faci vizibilă.

În timp ce probabil ai evitat până acum barul pe care îl frecventează, e momentul să te întorci la el. Flirtează puţin în faţa lui şi arată-i că o duci bine. Chiar mergi şi salută-l, va muri să vadă cât de fericită eşti şi astfel, te va vrea înapoi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai acordat întotdeauna atenţie detaliilor mici şi poţi folosi acest lucru în avantajul tău acum.

Fii atentă la cum se poartă în jurul tău. Ţi se pare că se bucură de viaţa lui de burlac? Dacă nu, va fi foarte simplu să îl aduci înapoi şi nu va trebuie să faci prea mari eforturi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti foarte sociabilă şi ieşi mult, aşa că îţi vezi fostul peste tot.

Dar, fă-te vizibilă şi fă-l să nu aibă cum să te evite. Iar atunci când te va zări, arată-i că te bucuri şi eşti fericită fără el. În acest mod, nu va fi în stare să-ţi reziste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar nu trebuie să faci prea multe pentru a-l recuceri.

Viaţa lui a fost mizerabilă şi este în continuare fără spiritul tău de aventură. Deci, oferă-i puţin timp şi te va contacta el cât de curând.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu faci orice pentru a-ţi atinge obiectivele, iar acesta nu e o excepţie.

Îţi vei folosi toate resursele pentru a-ţi recâştiga fostul iubit. Îi vei arăta că eşti disponibilă, dar că ai destule opţiuni şi că traversezi cea mai bună perioadă a ta de când eşti singură.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

De fapt, tu nu îţi vrei fostul iubit înapoi.

S-a despărţit de tine şi crezi că nu ştie ce a pierdut. Nu ai timp să te gândeşti că îl vrei înapoi, ai plâns, dar acum ai trecut la etapa următoare. Chiar dacă se va întoarce la tine, şansele ca tu să mai fi interesată de el sunt mici.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu rezolvi toate problemele cu uşurinţă şi nu e nevoie nici în această situaţie să depui prea mari eforturi.

Dacă vrei să se întoarcă în viaţa ta, spune-i! Adevărul e că el s-ar întoarce, dar, de fapt, nu s-a desprins niciodată de tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti conectată la sentimentele tale, dar şi la ale altora.

Porobabil poţi spune dacă şi când fostul tău se va întoarce în viaţa ta. Spune-i bănuială, dar de obicei ai dreptate cu privire la aceste lucruri. Deci, atunci când simţi că îţi lipseşte, iar tu îi lipseşti, întâlniţi-vă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod