Horoscop. Cum stai cu dragostea în 13-19 octombrie. Previziuni!

Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tot ce ai nevoie în această săptămână este odihnă. Nu îţi poţi dori nimic mai mult decât să te cuibăreşti în braţele iubitului, dacă ai unul.

Dacă eşti singură, cu siguranţă vei căuta puţină afecţiune la colegi sau vechi prieteni. Chiar şi un dialog deschis te va mulţumi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână trebui să fii foarte atentă la vorbe, nu risca să spui cuvinte pe care le poţi regreta.

Nu îţi jigni persoanele dragi, cu atât mai mult iubitul, nu va tolera nimic în această perioadă. Găseşte acel echilibru în care eleganţa şi răbdarea să fie cuvintele cheie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este o săptămână excelentă din punct de vedere sentimental, însă nici nu te preocupă acest lucru.

Totul se întâmplă cu voia ta, pentru că gândul îţi zboară la alte aspecte ale vieţii tale. În această perioadă te vei ocupa de carieră şi prea puţin de parteneri.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Lucrurile nu merg prea bine între tine şi iubitul tău, şi cel mai probabil este vorba de gelozie şi infidelităţi.

Dacă îţi suspectezi iubitul de astfel de fapte, nu ezita să investighezi mai în amănunt. O urmărire mai atentă a telefonului nu ar strica deloc!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie de mai multă intimitate alături de iubitul tău, căci cei din jurul vostru nu prea vă lasă să respiraţi.

Dacă viaţa sexuală nu mai este satisfăcătoare, cu siguranţă acesta este motivul. Faceţi ceva inedit pentru a condimenta relaţia, o fugă în miez de noapte la un hotel poate fi o soluţia perfectă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de surprize plăcute în această săptămână, atât din partea iubitului, cât şi din partea copiilor dacă este cazul.

Dacă eşti singură ai toate şansele să te laşi cucerită de un bărbat atent şi matur.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti mai geloasă ca oricând în această săptămână, iar partenerului tău s-ar putea să nu îi mai placă acest lucru de la un anumit punct.

Încearcă să îi dai mai multă libertate, iar din când în când să faceţi activităţi doar voi doi. În acest fel vă veţi aprecia mult mai mult şi nu va deveni monoton.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să petreci mai mult timp alături de persoanele dragi ţie, indiferent dacă este vorba de iubit sau de părinţii tăi.

Nu e nevoie de activităţi costisitoare pentru a te simţi bine, aşa că poţi organiza o cină, fie ea romantică sau nu, unde te vei simţi minunat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa sentimentală te nemulţumeşte în această săptămână, însă nimic nu te poate face să îţi pierzi încrederea că vei fi fericită.

Încearcă să calmezi apele şi să găseşti activităţi care să vă apropie. Puţină intimitate nu strică!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu laşi deloc de la tine în această săptămână, iar partenerul tău de viaţă nu ştie ce modalitate să mai găsească pentru a se înţelege cu tine.

Dacă trebuie să faceţi ceva important, nu lua decizia de una singură, o va considera o jignire.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă eşti singură, cu siguranţă în această săptămână nu vei simţi acest lucru.

Prietenii te vor face să te simţi minunat şi vei realiza că nu este atât de important să ai pe cineva lângă tine doar de dragul de a nu te plictisi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Iubitul tău îţi va demonstra încă o dată săptămâna aceasta că te poţi baza pe el. Indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti în cale, vei găsi mereu un sprijin în el.

Dacă nu e nevoie să te ajute financiar, cu siguranţă te va îmbărbăta şi te va strânge la pieptul lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod