Noul Ice Bucket: Naomi Campbell s-a pozat dimineața, în pat, după ce s-a trezit

Fotomodelul a dat startul unui nou fenomen pe rețelele sociale. Numeroase staruri au început deja să-i urmeze exemplul, în numele unei campanii umanitare.

Abia ce s-a domolit isteria provocării Ice Bucket și deja un fenomen asemănător începe să-i ia locul pe internet. De data asta, oamenii nu-și mai toarnă apă în cap. Acum e la modă să stai în pat și să te pozezi imediat după ce te-ai trezit dimineața. N-o fi vreun act foarte inteligent, dar știți bine că nu întotdeauna lucrurile deștepte se împrăștie cel mai ușor pe internet...

Scopul principal este să strângem cât mai mulți bani pentru copiii refugiați din Siria. Am fost să-i văd în taberele din Iordania, săptămâna trecută, iar situația lor este disperatăJemima Khan, ambasador UNICEF
Ca și Ice Bucket Challenge, noul fenomen are un scop caritabil.
Inițiată sub hastag-ul #WakeUpCall, această mișcare urmărește strângerea de fonduri pentru programul UNICEF destinat ajutorării copiilor refugiați din Siria. Donațiile, în valoare de minimum 5 dolari, pot fi făcute pe site-ul http://www.wakeupcall.org.uk și fiecare participant trebuie să nominalizeze trei persoane care să preia provocarea.

La începutul acestui an, o campanie asemănătoare, denumită No Make-Up Selfie, a strâns milioane de lire sterline, în Marea Britanie, în favoarea cercetării din domeniul tratării cancerului, notează ziarul Daily Mail.

O idee interesantă nu este de ajuns pentru a atrage succesul unei campanii.
E nevoie, la început, de niște vedete care să se asocieze cu evenimentul respectiv. Naomi Campbell a dat startul, postând un selfie realizat în timp ce stă în pat. Fotomodelul britanic a avut însă grijă să se aranjeze bine și să-și finiseze machiajul.

În schimb, modelul Daisy Lowe apare fără machiaj într-o poză fără prea multă regie, cu o figură care denotă că abia s-a trezit din somn.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod