Horoscop. Cum stai cu banii în luna noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea noroc la bani luna aceasta, astrele vin cu veşti bune atunci când te aştepţi mai puţin.

Chiar dacă nu îţi vei da seama de asta încă din primele zile ale lui noiembrie, cert este că pe parcurs banii îţi vor umple buzunarele. Poţi primi moşteniri sau poţi culege primele roade ale muncii tale de pe urma implicării într-un proiect complex. Acum mai mult decât oricând este favorizată munca în echipă, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă să îţi menţii relaţiile sau să îţi creezi altele noi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu cât vei fi mai organizată luna aceasta, cu atât şansele de câştig vor creşte.

Orice vei începe în aceste zile se poate finaliza cu un mare succes financiar în viitorul apropiat. Determinarea şi meticulozitatea îţi vor fi apreciate mai mult decât sperai şi abia acum vei deveni conştientă de abilităţile tale. Chiar dacă eşti presată de termene limită şi ai parte de stres la ordinea zilei, faci faţă cu brio şi eşti un exemplu pentru ceilalţi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare, însă pe plan profesional o duci extrem de bine luna aceasta.

Noiembrie vine cu oportunităţi grozave de avansare sau de un mediu de lucru extrem de liniştit şi plăcut. Atunci când îţi faci treaba din pasiune, rezultatele vor fi miraculoase. Chiar dacă nu primeşti mai mulţi bani pentru moment, acest lucru se va schimba cât de curând posibil. Tot ce ţi se va întâmpla în această perioadă îţi va creşte încrederea în tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o lună bună pentru afaceri pentru că dai dovadă de fler atunci când vine vorba de acest aspect.

Este foarte important să fii cu ochii în patru pentru a nu risca oportunităţile care te înconjoară. Pentru a obţine rezultatele mult dorite e necesar să te simţi confortabil în mediul în care lucrezi, altfel nu va ieşi nimic bun din asta. Cel mai probabil vei fi ajutată de familie dacă vrei să iniţiezi un proiect în care crezi şi pe care ţi l-ai plănuit de multă vreme.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important să începi în forţă luna aceasta şi să ai mai mult curaj atunci când vine vorba de demarat proiecte.

Este o perioadă bună pentru investiţii şi pentru mutări importante în viaţa ta, iar acestea vor necesita bani pe care îi deţii, din fericire. Stai bine la capitolul comunicare şi negocieri, aşa că poţi scoate un preţ bun dacă eşti hotărâtă să îţi achiziţionezi ceva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai reuşit să economiseşti ceva bani în ultima perioadă, însă încă nu ai suficient curaj pentru a face ceva cu ei.

Ai vrea să investeşti într-o locuinţă, însă asta prespune multe lucruri pe lângă şi eşti puţin speriată. Cere sfaturile celor din jur, ascultă păreri şi abia apoi vei fi pregătită să iei o decizie. Cel mai important lucru pentru moment este să ai grijă să nu rămâi pe zero, nu ştii niciodată când ai nevoie de bani!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situaţia ta financiară este una satisfăcătoare, însă o decizie pe care eşti aproape de a o lua va schimba drastic acest lucru.

Este foarte important să nu arunci cu banii pe lucruri care nu îţi sunt utile sau să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Cântăreşte bine totul şi nu te grăbi indiferent de planurile pe care ţi le-ai făcut. La finalul lunii e posibil să apară unele oferte, iar atunci vei regreta că nu ai mai aşteptat puţin!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna noiembrie îţi umple buzunarele, de aceea trebuie să dăruieşti şi tu la rândul tău.

E posibil să primeşti o sumă considerabilă de bani, sumă pe care nu neapărat o meriţi în totalitate. Din această cauză, ai face bine să împarţi câştigurile tale cu cei care crezi că merită şi vei fi mai mult decât apreciată. Dar din dar se face Raiul, cu siguranţă ştii această vorbă! Pe plan profesional te bucuri de autoritate, însă trebuie să ştii când eşti pe punctul de a exagera!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta vei munci mult, dar vei fi dezamăgită de rezultatele pe care le obţii.

Nu întotdeauna viaţa e corectă şi trebuie să îţi asumi nişte eşecuri pe care nu le meriţi. Cu toate acestea, dai dovadă de ambiţie şi poţi evolua profesional dacă nu te dai bătută. Orice şut te va impulsiona şi mai tare, iar acum este momentul perfect pentru a te axa mai mult pe carieră. Nu te gândi la bani, ci concentrează-te să faci lucrurile cât de bine poţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca şi job-ul actual nu te satisfac prea tare, de aceea vei decide să te ocupi şi de altceva în această lună.

Noiembrie este o perioadă bună pentru iniţierea unor proiecte noi, proiecte care îţi pot aduce un venit suplimentar. Încearcă să scoţi tot ce e mai bun dintr-o pasiune de-a ta, mai ales dacă te bucuri de sprijinul familiei şi al prietenilor. Nu te mulţumi cu puţin, fii ambiţioasă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relaţiile din mediul profesional îţi pot favoriza rotunjirea veniturilor în această lună.

Chiar dacă pentru unii sună a linguşeală şi oportunism, faptul că te înţelegi bine cu şefii şi colegii nu e un lucru deloc rău. Poţi obţine de pe urma unei prietenii de la locul de muncă o poziţie mai bună sau o salariu mai frumos. Atât timp cât ştii că îl meriţi şi nu îi primeşti pe nemerit, totul este în regulă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această lună să nu iei decizii pripite atunci când vine vorba de bani.

Nu face investiţii fără vreo garanţie şi nu te lăsa păcălită de promisiunile celor din jur fără să cercetezi terenul. Dacă vei fi muncitoare şi responsabilă, mai degrabă vei obţine banii pe care ţi-i doreşti. Este o perioadă bună pentru a încerca să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele şi de a învăţa lucruri noi şi utile în domeniul în care activezi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod