Horoscop. Cum stai cu banii în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec va reuşi în această perioadă să câştige mai mulţi bani decât s-ar fi aşteptat, însă nu va economisi nimic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Va fi o lună foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar, cel mai probabil ţi se va mări salariul sau primeşti o sumă de bani neaşteptată.

Chiar dacă îţi pierdusei speranţa cu privire la o promovare, acum a sosit momentul când acest lucru se va concretiza. Prima parte a lunii vei fi ţinută în tensiune, însă mai apoi vei fi răsplătită pe merit!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de schimbări prea mari în sectorul financiar, iar cele care se vor produce vor fi unele pozitive.

O oportunitate grozavă te va ajuta să câştigi mai mulţi bani, însă îi vei primi în tranşe începând cu ultimele zile ale acestei luni. Nici cadourile sau micile atenţii nu vor fi absente, aşa că bucură-te de această etapă a vieţii tale!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău din punct de vedere financiar, însă nici nu se poate spune că banii te dau afară din casă.

Te descurci cu ceea ce ai pentru că eşti foarte organizată şi echilibrată. Felul tău de a fi este foarte apreciat de către cei din jur, care nu te vor lăsa la greu dacă va fi cazul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei reuşi luna aceasta să te descurci mult mai bine cu banii, însă dacă vei câştiga mai mult, ai grijă să îţi achiţi unele datorii mai vechi.

Este foarte important să scapi de ele, altfel situaţia ţi se va îngreuna în viitorul apropiat. Sfaturile părinţilor sau ale partenerului de viaţă ar trebuie să îţi fie mai mult decât utile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Banii nu vor fi o problemă în această lună, însă cel mai probabil va trebui să faci unele investiţii dacă vrei să câştigi mai mult.

Important este să asculţi de sfatul celor cu mai multă experienţă şi să nu te laşi condusă de impulsivitate. Fă ce trebuie cu cine trebuie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Alergi după bani mai mult decât oricând în această perioadă şi cel mai probabil doar de acest aspect te vei ocupa.

E posibil să îţi neglijezi familia şi prietenii din această cauză, iar aceştia nu vor fi de acord cu deciziile tale. Nu juca riscant şi nu face investiţii!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E o perioadă bună pentru a face investiţii, însă asta nu înseamnă că te vei bucura şi de rezultate atât de rapid.

Încearcă să ai mai multă răbdare şi să nu forţezi lucrurile la locul de muncă. Tot ce trebuie să faci este să îţi vezi de sarcinile tale şi să aştepţi liniştită să ţi se umple conturile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea oportunităţi grozave de a-ţi rotunji veniturile în această perioadă, de aceea trebuie să profiţi la maxim de ele.

Orice colaborare ori investiţie va avea succes, însă trebuie să ştii cum să acţionezi şi cât să te implici. Şeful tău îţi va da cele mai bune sfaturi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi merge foarte bine din punct de vedere financiar în această perioadă, cel mai probabil vei primi o moştenire sau un bonus la locul de muncă.

Este foarte important să ţii de aceşti bani şi să nu îi arunci în stânga şi în dreapta din impulsivitate. Ascultă de partenerul tău de viaţă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei reuşi luna aceasta să câştigi mai mulţi bani decât te-ai fi aşteptat, însă nu vei economisi nimic.

Cum te vezi cu buzunarele pline, cum iei magazinele la rând şi îţi faci toate poftele. Ar trebui să pui ceva deoparte sau poate să îi ajuţi pe cei dragi ţie atunci când au nevoie de suportul tău financiar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi foarte muncitoare în această perioadă, iar banii vor fi pe măsură.

Cu toate acestea, nu eşti genul care ştie să îi păstreze, de cele mai multe ori cheltuindu-i pe toţi fără să apuci măcar să simţi că îi ai. Ar trebui să fii mai responsabilă şi să te gândeşti şi la familia ta, dacă ea nu este fericită, cu siguranţă nu vei fi nici tu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca luna aceasta să ai unele pierderi financiare, însă cu mai multă prudenţă ai putea să elimini acest risc.

Luptă pentru a te implica în mai multe proiecte şi nu spune nu unei noi oferte de muncă. Este foarte important să ai un plan de rezervă în cazul în care afacerile actuale nu îţi vor mai merge.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod