Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nativa din Fecioară este înclinată către aventură şi cel mai probabil va începe o relaţie interzisă în această perioadă, cu riscul de a le face rău celor din jur.
1 din 13
E posibil ca în această lună să izbucnească un nou scandal între tine şi iubitul tău, şi cel mai probabil sunt teme mai vechi pe care le-aţi abordat deja fără succes. Încearcă să nu îl forţezi să facă ceva ce nu îşi doreşte sau să spună ceva ce nu simte, altfel tot tu vei fi cea care va suferi mai târziu. Dacă eşti singură, eşti mai dornică decât oricând să schimbi situaţia şi să îţi găseşti un partener capabil să te distreze pentru început.

Va fi o lună foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar, cel mai probabil ţi se va mări salariul sau primeşti o sumă de bani neaşteptată. Chiar dacă îţi pierdusei speranţa cu privire la o promovare, acum a sosit momentul când acest lucru se va concretiza. Prima parte a lunii vei fi ţinută în tensiune, însă mai apoi vei fi răsplătită pe merit!

Ai multe de făcut şi eşti într-o permanentă aşteptare, de aceea stresul te va împinge să mănânci mult şi nesănătos. Cu toate acestea, nu vei avea probleme de sănătate, cel puţin pe moment, însă se recomandă mai multă prudenţă din acest punct de vedere. Vei avea multă energie şi vei reuşi să treci cu bine peste toate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod