Horoscop chinezesc 2017. Cum stai cu dragostea în Anul Cocoșului de Foc

Anul nou chinezesc începe pe 28 ianuarie 2017 și se află sub influența Cocoșului de Foc. Descoperă care sunt previziunile pentru zodia ta în horoscopul chinezesc.
 

Șobolan

Vei reuși să te conectezi mult mai ușor cu latura ta emoțională acest an. Îți va mai ușor să le arăți celorlalți ce simți. Iar acest lucru îți va aduce șanse mai mari pentru începe noi relații, atât amoroase, cât și de prietenie.

Bivol

În viața ta amoroasă au loc transformări rapide, cu care nu ești obișnuit. Dar acestea nu sunt neapărat rele. Ai energia de a ține pasul cu ele. Este foarte important ca sinceritatea să domine relațiile tale cu ceilalți, la fel ca și până acum. Vei avea parte de multă pasiune spre finalul anului. Pot apărea anul acesta discuții despre apariția unui copil în relațiile de lungă durată.

Tigru

Anul 2017 va fi unul plin de schimbări pentru tine în plan sentimental. Depinde de tine dacă vor fi bune sau rele. Dacă ești singur, sunt șanse mari ca în Anul Cocoșului să îți găsești jumătatea, iar dacă ai deja o relație, atât tu, cât și partenerul tău sunteți dispuși să faceți un pas important și să duceți relația la un nou nivel. De asemenea, dacă nu te regăsești în viața actuală de cuplu, nu este exclusă o despărțire. Dacă ești singur, căutarea unor noi pasiuni și activități care să te relaxeze este posibil să-ți aduce și întâlniri cu persoane foarte interesante.

Iepure

În prima parte a anului 2017 nu se anunță schimbări importante pentru tine din punct de vedere sentimental. Dar din a doua jumătate a Anului Cocoșului de Foc te vei confrunta cu unele schimbări majore în viața ta amoroasă. Relațiile tale, atât amoroase, cât și de prietenie, vor fi mai complicate ca de obicei. Vei depune mai mult efort pentru ca viața de cuplu să fie una normală. Pentru nativii Iepure care sunt nemulțumiți de realația cu partenerul de viață acest an poate aduce chiar și o despărțire. Cei care sunt singuri trebuie să-și găsească curajul de a le arăta celorlalți adevărata sa față, de a fi sincer cu sine. Numai în acest fel sunt șanse să-și găsească marea iubire.

Dragon

Anul Cocoșului de foc va fi unul complet imprevizibil pentru nativii din zodia Dragon. Vei fi mult mai deschis către comunicare anul acesta, ceea ce te va ajuta foarte mult și în plan sentimental. Dacă ești singur, noua ta abordare și atitudinea sociabilă îți va aduce mai mulți prieteni și mai multe oportunități amoroase. Această predispoziție te va ajuta și în relația cu partenerul de viață, dacă ești într-o relație serioasă. Dar Anul Cocoșului ar putea să readucă în prim-plan o fostă iubire, un fost partener de care încă te mai leagă unele sentimente. Sunt șanse mari să reparați legăturile destrămate.

Șarpe

În anul Cocoșului de Foc, farmecul tău personal, și așa destul de mare, va fi sporit. Ești ca un magnet pentru ceilalți, reușind de fiecare dată să le atragi atenția și admirația fără să te străduiești. Prin urmare, șansele tale a-ți întâlni jumătatea sunt foarte mari în 2017. De asemenea, dacă ai deja o relație stabilă, Anul Cocoșului îți va aduce mai multă pasiune.

Cal

Nu vei avea parte de prea multe schimbări în plan amoros în Anul Cocoșului de foc. Traseul urmat în 2016 de viața ta sentimentală își va păstra cursul și în 2017. Pasiunea în plan sexual se va menține în viața de cuplu și este posibil ca acest an să fie unul propice pentru conceperea unui copil. Nativii singuri din zodia Cal nu au șanse prea mari să-și găsească jumătatea în acest an.

Oaie

Anul Cocoșului de Foc va aduce multe schimbări în viața ta sentimentală. Este posibil să se aprindă flacăra iubirii între tine și un coleg de muncă, un colaborator sau partener de afaceri. Viața ta amoroasă se pare că se împletește strâns cu cea profesională în 2017. Ai șanse să-ți găsești jumătatea numai dacă profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Nu te teme să-ți urmezi dorințele, să faci ceea ce simți și să le arăți și celorlalți că ești o persoană care nu se teme să facă primul pas. Pentru nativii care au o relație stabilă, anul 2017 ar putea aduce o căsătorie sau nașterea unui copil.

Maimuță

Te așteaptă un an stabil din punct de vedere amoros. Dar asta nu înseamnă că va fi un an plictisitor. 2017 este un an în care trebuie să înveți să asculți. Astfel vei avea capacitatea de a-ți înțelege mai bine partenerul de viață și a-ți îmbunătăți relația. În cazul în care ești singur, învață să-ți exprimi emoțiile, să-ți arăți entuziasmul și lași deoparte atitudinea de persoană rece, căreia îi este indiferent totul.

Cocoș

2017 este anul tău și cu siguranță vei observa asta. Este o oportunitate excelentă pentru tine, astrele lucrând în favoarea ta în Anul Cocoșului de foc. Va trebui să îți exprimi sentimentele și să lași frâu liber emoțiilor pentru ca relația ta amoroasă să ajungă la un nou nivel. Pentru nativii care au o relație fericită anul viitor ar putea să aducă planificarea unei nunți. De asemenea, cei care sunt în cautarea marii iubiri au mai multe șanse de a o găsi în anul 2017.

Câine

Anul Cocoșului de foc îți va aduce, în sfârșit, mai multă stabilitate în plan sentimental. Dacă în 2016 ai avut probleme în ceea ce privește controlarea emoțiilor tale, în 2017 lucrurile vor intra pe un făgaș normal și te vei putea bucura de mai multă liniște. Comunicarea va fi cheia rezolvării unora dintre problemele care reapar frecvent în relația ta de cuplu. Nu te teme să-i spui persoanei iubite ceea ce smți și ceea ce îți dorești, dar într-o manieră delicată. Nativii care nu și-au găsit încă jumătatea ar trebui să petreacă mai mult timp alături de prieteni, iar șansele de a întâlni persoane interesante vor fi tot mai mari.

Mistreț

Anul Cocoșului de foc va fi unul foarte important pentru tine din punct de vedere sentimental. Va fi necesar să-ți analizezi cu grijă emoțiile, sentimentele și dorințele pentru a descoperi încotro te îndrepți și cum anume vrei să arate viața ta. Este o ocazie bună să vorbești cu partenerul de viață despre schimbările pe care simți nevoia să le faceți. Dacă ești singur, fii mai deschis cu cei din jur, comunică mai mult, iar șansele tale de a-ți găsi jumătatea vor crește.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod