Cum arată acum băieții de la 'N Sync. Vezi cât s-au schimbat!

Grupul 'N Sync (uneori stilizat ca NSYNC) a fost o formație înființată în Orlando, Florida în 1995 și promovată în Germania de BMG Ariola Munich. Trupa formată din Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone și Lance Bass a colaborat cu Elton John, Stevie Wonder, Michael Jackson, Phil Collins, Celine Dion, Aerosmith, Britney Spears, Nelly, Left Eye, Mary J. Blige, Alabama și Gloria Estefan și a fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy.

'N Sync s-a reunit în august 2013, la gala MTV Video Music Awards.

Justin Timberlake a urcat pe scena MTV Video Music Awards alături de colegii săi de trupă JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick pentru un scurt spectacol în care au cântat hiturile formaţiei şi hitul "Bye Bye Bye", de pe albumul lor din anul 2000, "No strings attached".

Anterior, trupa a mai cântat în această formulă doar în 2003, iar în 2005 a lansat albumul "Greatest hits".

Cel mai celebru membru al trupei este cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.
În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de exemplare  în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

 

 

1 din 7

Justin Timberlake - 35 de ani

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod