Horoscop 9 octombrie: Ghinion pe linie pentru o zodie. Toate planurile îi vor fi date peste cap

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Indiferent ce ai face astăzi, ai dreptate și partenerul/a de viață nu ar trebui să se certe cu tine. Călătoriile în interes de serviciu sau afaceri sunt favorizate. În ceea ce privește banii, vei avea noroc dacă nu faci compromisuri.

Taur


Când vine vorba de viața amoroasă, totul este foarte bine. Încearcă să fii mai productiv/ă azi la locul de muncă. Ai niște facturi de plătit și nu îți poți permite să lenevești. Cineva are niște sfaturi bune pentru tine.

Gemeni


Munca și prieteniile nu merg bine împreună astăzi. S-ar putea să te simți prins/ă la mijloc între acestea două și nu știi în ce direcție să o iei.
Ia-ți timpul necesar pentru a cauta răspunsuri.


Rac


Din păcate, în ceea ce privește banii, astăzi nu vei avea prea mult noroc. De asemenea, nu mai ești atât de sigur/ă pe cariera ta. S-ar putea chiar să începi să te gândești la o schimbare a locului de muncă.

Leu


Ziua de astăzi va fi una plină de ghinion pentru tine. Se pare că vei fi nevoit/ă să-ți anulezi planurile din cauza unei probleme de sănătate. Se poate să fie vorba despre tine ori de o persoană foarte apropiată ție.

Fecioară


Lasă totul deoparte și fii alături de cineva care are mare nevoie de tine astăzi.
Ia-ți o zi liberă de la muncă și anulează-ți planurile de seară, nu vei regreta că o faci. Cu banii stai bine.


Balanță


Emoțional vorbind, încă ai nevoie să îți revii după o dezamăgire amoroasă. Încearcă să te înconjori astăzi și mereu de oameni pozitivi de la care ai ce învață. Și, nu uită, nu te închide în fața iubirii de frica de a nu suferi din nou!

Scorpion


Încearcă să fii mai comunicativ/a astăzi, deoarece îți va prinde bine. Fie că ești la locul de muncă ori la o ieșire cu prietenii în oraș, e important să vorbește despre orice cu oricine.

Săgetător


Astăzi este o zi perfectă pentru a face o achiziție pe care ți-o dorești de multă vreme.
Ai economisit destul și acum este momentul să te bucuri de roadele eforturilor tale. Cei dragi vor fi alături de tine.


Capricorn


Pe plan profesional, ziua de astăzi îți va aduce ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna. În ceea ce privește dragostea, lucrurile nu merg așa bine. Dacă se aduce în discuție cuvântul divorț, ar trebui deja să te pregătești pentru despărțire.

Vărsător


Viața ta sentimentală este presărată și cu bune și cu rele, dar astăzi te vei simți norocos/oasă că este așa cum este. Aprecierea ta față de persoana iubită o va face să se simtă extrem de iubită.

Pești


Norocul nu este de partea ta astăzi, așa că evită deciziile mari și nu îți asuma riscuri.
Mergi la sigur în orice faci și totul va fi bine. Dacă ai timp, mergi să îți faci un set complet de analize. Nu se întâmplă nimic grav. E vorba doar de o rutină sănătoasă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod