Horoscopul de weekend: Scorpionul trebuie să ignore invidia celor din jur!

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Weekendul acesta va fi plin de peripeții. În mare parte, totul se va întâmpla din cauza nerăbdării tale. Încearcă să fii mai puțin impulsiv/ă, în special atunci când vine vorba de partenerul/a de viață și de planurile făcute împreună cu acesta/easta!

Taur


În aceste două zile de weekend îți vei îndrepta atenția către familie și cei dragi. Nimic nu le poate aduce o fericire mai mare decât simpla ta prezență. Încearcă să îți faci timp, din când în când, pentru oamenii importanți din viața ta.

Gemeni


Weekendul acesta va fi unul fericit pentru tine.
Se pare că o persoană dragă te va surprinde și te va aduce pe culmea fericirii. Dragostea plutește în aer și este exact ceea ce îți trebuie în acest moment.


Rac


Lasă grijile și munca deoparte, este weekend. Încearcă să te bucuri și să profiți cât mai mult de aceste zile libere. De asemenea, astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Leu


Weekendul acesta se va dovedi a fi unul de bun augur, deoarece vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața în mai bine. Fie că este vorba de carieră sau dragoste, se anunță un nou capitol extrem de interesant pentru tine.

Fecioară


Zilele acestea vor fi benefice pentru orice tip de schimbare.
Fie că este vorba de o nouă garderobă sau o nouă relație, cert este că ai nevoie de asta în viața ta. Orice decizi în acest moment va fi ceea ce trebuie să faci.


Balanță


Nu lua decizii impulsive în acest weekend și nu te răzgândi dacă ai promis oamenilor ceva. În caz contrar, vei dovedi că nu ești de încredere și aceștia nu se vor mai baza pe tine, ba chiar te vor ocoli de acum înainte.

Scorpion


Nimic bun nu vine fără efort, așa că dacă ai în față o provocare, încearcă să te lupți pentru a o depăși. Nu te împiedica de lucruri mărunte sau de oamenii care sunt invidioși pe tine!

Săgetător


Weekendul acesta va fi prielnic pentru orice tip de întâlnire.
Fie că este vorba de dragoste sau afaceri, ai vorbele la tine și știi cum să atragi oamenii de partea ta. Ești atractiv/a și emani multă încredere în tine.


Capricorn


Weekendul acesta este numai bun pentru pasiunile tale. Acum ai timpul și energia necesare pentru a face ceea ce îți place, fără să ai alte griji. Încearcă să te înconjori, de asemenea, de oamenii care emană energie pozitivă.

Vărsător


Conform previziunilor astrale pentru acest weekend, aceste două zile vor fi pline de provocări. Niciun plan pe care ți l-ai făcut nu va rămâne nemodificat, așadar va trebui să te adaptezi rapid situațiilor neprevăzute.

Pești


Weekendul acesta va fi unul intens pentru tine, deoarece nu aveai în plan să faci ceea ce ți-au pregătit astrele pentru aceste două zile.
Pe cât voiai să te odihnești, pe atât de activ/ă vei fi de dimineața până seara.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod