Horoscop 8 aprilie: Ce se întâmplă cu zodiile în ziua marii eclipse


Fecioară


O rudă mai în vârstă se va confrunta astăzi cu o problemă de sănătate. Chiar dacă aveai anumite planuri pentru această zi, trebuie să te readaptezi rapid și să îi sari în ajutor! Iar asta nu înseamnă doar să faci pe șoferul, trebuie să îi oferi și sfaturi prețioase pentru că momentan, pare pierdut/ă și nu știe încotro s-o apuce!

Balanță


Atmosfera este destul de încordată la locul de muncă, mai ales că firma se confruntă cu un audit sau o altă formă de verificare.
Sunt mari șanse ca un coleg să vrea să dea vina pe tine, dar tu nu trebuie să permiți că acest lucru să se întâmple! Luptă-te ca adevărul să iasă la iveală!


Scorpion


O să faci astăzi multe deplasări în interes de serviciu, dar - din fericire - nu o să fii singur/ă, ci vei fi însoțit/ă de un coleg extrem de amuzant. Astfel, timpul va trece mai ușor, iar la sfârșitul zilei veți fi mult mai apropiați și poate că veți stabili o întâlnire viitoare!

Săgetător


O să începi această zi cu stângul, mai ales dacă ai avut un somn agitat, deloc odihnitor.
Așadar, nu trebuie să te implici în activități complicate, ci din contra: să încerci să stai cât mai retras/ă! Dacă ai posibilitatea, trage un pui de somn după-amiază!


Capricorn


Trebuie să fii mai implicat/ă în viața celor din jurul tău! Ai pus doar interesul tău pe primul plan și din această cauză ceilalți au început să te evite! Chiar nu e târziu să îți modifici comportamentul!

Vărsător


O să se petreacă anumite schimbări la locul tău de muncă, iar acestea te vizează în mod direct.
Nu te grăbi să accepți propunerile făcute de șeful tău, poate fi vorba de o capcană la mijloc!


Pești


O să descoperi astăzi anumite informații sensibile legate de viața intimă a unui coleg. Cel mai bine e să nu deschizi deloc acest subiect și să te comporți la fel ca și până acum! Problemele personale ale fiecăruia nu ar trebui să conteze ori să judeci pe cineva în funcție de acestea!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod