Horoscop 29 aprilie: Urmează o săptămână de foc


Fecioară

Starea ta de sănătate este precară și dacă nu mergi urgent la medic, o să se deterioreze și mai mult! Chiar nu trebuie să te mai gândești la bani, ai nevoie de sfatul celor mai buni specialiști și ca în orice domeniu, aceștia sunt și cei mai scumpi!

Balanță


Te descurci foarte bine la locul de muncă și sunt mari șanse să primești o recompensă financiară. Totuși, nu uita niciun moment de unde ai plecat și dacă ți se va oferi o funcție de conducere, nu lăsa ca aceasta să îți schimbe comportamentul!

Scorpion


Vei descoperi astăzi că ai făcut anumite greșeli majore în trecut care te pot costa destul de scump.
Din fericire, vei învăța ceva din această experiență și vei ști cum să acționezi pe viitor. Nu te teme să îți asumi riscuri!

Săgetător


Un dialog purtat cu o persoană de sex opus se va transforma treptat într-o ceartă în toată regula. Dacă știi că ești mai impulsiv/ă și că îți stăpânești mai greu nervii, trebuie să ieși cât mai rapid din discuție! Caută să adopți o atitudine mai rezervată!

Capricorn


Vei fi cu nervii la pământ astăzi, mai ales dacă te implici în treburi care nu te privesc în mod direct.
Așadar, pentru a-ți gestiona cât mai bine timpul dar și pentru a nu te enerva inutil, trebuie să respecți cu strictețe planurile făcute dinainte! Nu admite nicio excepție!

Vărsător


O să primești astăzi o veste excelentă care îți va readuce zâmbetul pe buze. Împărtășește-o cu partenerul de viață și o să constați că relația dintre voi se îmbunătățește! Aveți tot dreptul să fiți fericiți împreună!

Pești


Chiar dacă va începe mai greu pentru tine, această zi se va dovedi a fi chiar fructuoasă, mai ales din punct de vedere financiar.
Sunt mari șanse să primești o recompensă majoră ori un venit consistent dintr-o sursă neașteptată! Urmează o perioadă mai ușoară pentru tine!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod