Horoscop 2017. Cum stai cu dragostea anul viitor

Descoperă care va fi situaţia ta amoroasă în 2017 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai toate şansele să îţi întâlneşti marea iubire în acest an, însă perioada cea mai favorabilă este în primele luni. E foarte important să nu te arunci cu capul înainte şi să începi o poveste de iubire care poate fi sortită eşecului. Cu cât iei lucrurile mai încet, cu atât rezultatul va fi mai bun. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie serioasă, vei avea parte şi de bune şi de rele. Relaţia sau căsnicia ta va fi pusă la grea încercare la jumătatea anului şi atunci va fi momentul în care veţi vedea dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Din fericire, prin iarnă lucrurile vor reveni la normal, însă doar dacă veţi reuşi să comunicaţi suficient.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu siguranţă dacă îţi propui să ai un iubit, anul acesta îl vei avea. Totul depinde doar de tine şi de ceea ce îţi doreşti de la viaţă. Este foarte important să îţi alegi cu grijă persoana pe care pui ochii şi să încerci să nu amesteci viaţa profesională cu cea amoroasă. Altfel, rezultate nu ar fi dintre cele mai bune. Dacă eşti angajată într-o relaţie sau căsnicie, există riscul de-ţi pierde interesul faţa de persoana iubită. E important să menţii vie flacăra iubirii dacă vrei ca relaţia ta să fie una de lungă durată. Din fericire pentru tine, şansele de a reuşi sunt garantate, tu şi partenerul tău mergând în acelaşi sens fără să conştientizaţi acest lucru.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te concentrezi prea mult pe latura sentimentală în acest an, de aceea faptul că nu îţi vei găsi un iubit se va datora doar deciziei tale. Te laşi purtată de val şi nu cedezi presiunilor celor din jur, însă e posibil ca de la jumătatea lui 2017 să apară cineva în viaţa ta căruia să nu îi poţi rezista. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci nu e momentul să aduci în discuţie apariţia unui copil în viaţa voastră. Orice plan va fi sortit eşecului, aşa că sfatul astrelor este de a lăsa lucrurile să vină de la sine. Ai face bine să nu investeşti prea multe resurse în acest sector al vieţii tale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei duce lipsă de admiratori în acest an, însă nici nu te poţi lăuda cu vreo cucerire de succes. Este foarte important să nu te mulţumeşti cu oricine doar pentru a nu fi singură, de aceea mai bine renunţi la compania unor bărbaţi decât să ai un 2017 plin de compromisuri şi nemulţumiri. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, atunci trebuie să înveţi să nu îţi fortezi partenerul să facă ceea ce îţi doreşti doar tu. E foarte important să existe înţelegere de ambele părţi şi să nu vă grăbiţi spre viitor uitând să vă trăiţi prezentul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu e nimic sigur, dar e posibil să întâlneşti pe cineva special. Ai un şarm de care nu eşti conştientă şi atragi mulţi admiratori fără să vrei. Dintre aceştia, doar câţiva îţi pot ajunge la inima şi asta doar dacă îţi înţeleg şi îţi acceptă stilul de viaţă pe care l-ai avut până acum. Oricine va vrea să te schimbe va avea o bilă neagră! Dacă ai deja un iubit sau un soţ, atunci cel mai probabil vor exista şi certuri, dar şi momente de romantism. Discuţiile aprinse dintre voi vor fi normale şi pe teme banale, aşa cu nu trebuie să te îngrijoreze un ton puţin mai ridicat, mai ales că aceste luicruri s-au întâmplat şi în anii anteriori.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest an se va învârti mai mult în jurul flirtului şi al aventurii. Dacă îţi faci totuşi speranţe cu privire la viitorul unei relaţii abia la început de drum, atunci cel mai probabil vei fi dezamăgită sau vei suferi. E foarte important să alegi bine persoana căreia eşti dispusă să îi oferi tot ce ai, altfel ar fi indicat să te rezumi doar la o distracţie de moment. Dacă ai un iubit stabil, anul 2017 va fi unul lipsit de incidente majore, însă totul se rezumă la comunicarea onestă dintre tine şi partener. Dacă aceasta va lipsi, riscul degradării relaţiei va creşte, iar comportamentele voastre unul faţă de celălalt s-ar putea degrada. Nu lăsa gelozia sau banii să se pună în calea fericirii tale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru tine, începutul anului 2017 va fi plin de speranţe deşarte. Ai putea crede că ţi-ai întâlnit alesul inimii, însă se va dovedi contrariul. Chiar dacă te îndrăgosteşti fulgerător, ar trebui să rămâi cu picioarele pe pământ, să nu crezi toate promisiunile care ţi se fac, şi să n-ai aşteptări prea mari. Orice relaţie în care te angajezi anul acesta va fi sortită eşecului. În cazul în care ai deja un iubit sau un soţ, acum este momentul să treceţi la nivelul următor al relaţiei. Dacă îţi doreşti cu adevărat acest lucru, fă tu primul pas şi nu mai aştepta după el! Vei avea parte de multe schimbări, însă toate se vor dovedi benefice pentru viaţa ta amoroasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca anul acesta să începi o poveste de dragoste cu o persoană pe care nu ai privit-o niciodată în acest fel. Chiar dacă veţi avea parte de suişuri şi coborâşuri, e important să comunici cu partenerul tău şi să vă rezolvaţi problemele. Cel mai probabil, orice relaţie începută acum nu te va face să simţi că evoluezi, însă vei simţi iubirea la maximum! Veştile proaste vin şi pentru Gemenii care sunt angajaţi într-o relaţie serioasă. Aceştia vor întâmpina multe probleme şi vor avea parte de certuri care le vor consuma resursele. Eşti nemulţumită de faptul că partenerul tău nu ia niciodată iniţiativa şi vei simţi că trebuie să iei atitudine cu privire la planurile voastre de viitor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deşi cucereşti foarte uşor mulţi bărbaţi din jurul tău, anul acesta vei alege o persoană total nepotrivită. Vei avea parte de o iubire pasională, dar va trece la fel de repede cum a şi venit. Cu toate acestea, 2017 va fi un an mult mai bun pentru tine pe plan amoros. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, e nevoie să renunţi la orgoliu şi să faci unele compromisuri pentru ca aceasta să funcţioneze cum trebuie. Pentru liniştea ta, scapă de excesele de gelozie şi dorinţa de a-ţi controla iubitul la orice pas. Pentru un viitor frumos împreună, aveţi nevoie de încredere unul în celălalt.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă anul nu începe promiţător pentru tine pe plan amoros, spre finalul lui te vei linişti în braţele unui bărbat care îţi oferă exact ce ai nevoie. Un flirt nevinovat poate fi începutul unei relaţii de durată dacă nu porneşti cu speranţe mari sau sacrificii. Cheia succesului este să te laşi purtată de val şi să fii relaxată! Dacă relaţia ta este una stabilă, anul 2017 va veni şi cu bune şi cu rele. Din cauza lipsei de comunicare, vei acumula frustrări pe care le vei transforma în ură. Nu va dura mult până când totul va reveni la normal, însă este nevoie de câteva eforturi pentru a reaprinde flacăra iubirii dintre voi. La finalul anului vei aprecia mult mai mult tot ceea ce ai.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu sunt şanse să îţi întâlneşti marea iubire în acest an, însă e posibil să faci cunoştinţă cu o persoană care te pune pe gânduri. Cu siguranţă nu ştii ce vrei de la tine şi astfel nu îţi poţi contura o idee asupra viitorului tău amoros. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, anul 2017 ar putea fi plin de presiuni şi stres pentru tine. Nu sunt excluse certurile serioase cu partenerul de viaţă, însă dacă voi doi sunteţi uniţi puteţi trece peste orice. Încercaţi să ignoraţi tot ce e în jurul vostru şi să vă vedeţi de viaţă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca anul acesta să te îndrăgosteşti nebuneşte de o persoană total nepotrivită. Dacă la început totul ţi se va părea perfect, pe parcurs vei realiza că ai făcut o alegere greşită. Din păcate pentru tine, încrederea mare pe care le-o acorzi celor din jur va fi inamicul tău principal. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, vei constata cât de diferită eşti de partenerul tău. Uiţi să-i apreciezi acestuia calităţile şi te axezi mai mult pe defecte. Dacă timpul v-a dovedit că sunteţi puternici, atunci traseul vostru va fi acelaşi de acum înainte. În schimb, dacă relaţia a tot scârţâit, aşteaptă-te la schimbări majore.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod