Horoscop 2015. Cum vei evolua în carieră anul viitor, în funcţie de zodia ta

Află cum îţi va merge pe plan profesional în anul care urmează şi ce trebuie să faci pentru a atrage succesul de partea ta!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai toate şansele să te remarci în acest an, mai ales dacă vei fi mai îndrăzneaţă decât până acum.

Este o perioadă bună şi pentru o pregătire profesională avansată. Este important să vrei să te perfecţionezi şi să profiţi de şansele care ţi se oferă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este un an al colaborărilor şi al afacerilor profitabile în paratenerial cu alte persoane.

Cu siguranţă vei avea un succes mult mai mare pe plan profesional dacă le dai celor din jur o şansă să îţi arate cât te pot ajuta. Vei fi pusă pe treabă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti pusă pe fapte mari în acest weekend, de aceea volumul de muncă va fi unul mare.

Cu această atitudine te vei face remarcată în faţa şefilor şi vei câştiga şi mai mulţi bani. Încearcă mereu să devii mai bună şi să asimilezi tot ce este mai bun de la cei din jurul tău.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei pune mult mai multă pasiune în ceea ce vei face în anul 2015.

E posibil chiar să te reorientezi şi să renunţi la goana după bani în favoarea pasiunilor şi a competenţelor tale principale. Dacă vei proceda aşa, succesul este al tău!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să fii mai bătăioasă în anul care vine şi să nu te dai bătută atunci când vezi că nu îţi iese ceva aşa cum ţi-ai propus.

Perseverenţa te va readuce iniţial pe linia de plutire, ca mai apoi să te apropie de succes financiar şi ierarhic. Cheia este să nu amesteci viaţa personală cu cariera.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să deschizi bine ochii în acest an şi să nu te laşi manipulată de cei din jurul tău.

Nu îţi judeca şefii, colegii sau partenerii după aparenţe, cel mai probabil sunt înşelătoare. Dacă ştii cu cine să faci echipă, vei reuşi să avansezi ca om de carieră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Va fi un an activ, în care atribuţiile tale se vor schimba în mod frecvent.

Vei avea nevoie de planuri foarte bine puse la punct, dar şi de mai multă responsabilitate. Profită de ocaziile care ţi se oferă pentru a sta pe lângă oameni de la care ai ce învăţa şi care îţi pot da o şansă.

Leu(22 iulie - 22 august)

În anul care vine vei fi mult mai comunicativă, şi datorită acestui lucru îţi vei face relaţii profitabile pe plan profesional.

Ideile tale vor fi suficient de bune pentru a începe proiecte noi sau pentru a le scoate pe unele vechi din impas.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul care se apropie te va găsi mult mai tupeistă decât de obicei, şi asta doar datorită încrederii pe care o ai în forţele proprii.

Vei spune lucrurilor pe nume şi nu te vei abţine să spui ce nu îţi convine, atât colegilot, cât şi şefilor. Din fericire pentru tine, remarcile tale vor fi chiar utile şi vei fi răsplătită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai toate şansele să te faci remarcată în anul 2015m însă trebuie să fii mult mai organizată ca până acum.

Dacă ai o ţintă precisă, dar şi suportul celor din jur, vei reuşi să avansezi sau să te pregăteşti pentru o altă etapă a carierei tale. Nu ceda în faţa piedicilor unor colegi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul 2015 vine cu noutăţi pentru tine, fie cu un nou loc de muncă, fie cu schimbarea statutului în unul mai important ierarhic.

Vei fi vedeta colectivului de la serviciu şi vei face echipă bună cu cei cu care interacţionezi. Eşti un bun lider, cât şi un bun executant!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să fii mai sociabilă în anul care vine, altfel îţi vei crea duşmani printre colegii de muncă, ori de şcoală.

Este o perioadă bună pentru studii, pentru cursuri de specializare sau pentru practică. Dacă nu ai un loc de muncă, e posibil să fii la locul potrivit, în momentul potrivit, şi cineva să aibă nevoie de serviciile tale.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maca pe 27 Dec 2014, 19:00
    sagetator

    Eu cred in horoscop,dar cu rezerve.Fiecare trebuie sa isi gaseasca si sa citeasca horoscopul chiar si mai departe decat se scrie.Nu cred ca este cazul ca unii comentatori sa se comporta ca si mici carcotasi.,

    0
    2

  • dragon pe 27 Dec 2014, 14:14
    Si pentru barbati?

    Si pentru barbati este la fel?

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod