Horoscop 2 ianuarie: Banii și iubirea încep să devină o problemă tot mai mare pentru Gemeni

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Nu ignora simptomele care au apărut recent! Chiar dacă te simți în continuare la fel, nu trebuie să te culci pe o ureche fiindcă riști să fi contactat o boală care avansează pe tăcute. Atunci când sesizezi o schimbare a organismului tău, trebuie să mergi la medic!

Taur


Continuă să fii la fel de preocupat/ă de problemele de la locul de muncă! Chiar dacă este o zi liberă, tu tot îți verifici emailul și, atunci când este cazul, intervii ca să soluționezi o anumită situație. Lucrul acesta este foarte apreciat de către superiori!

Gemeni


Banii și iubirea încep să devină o problemă tot mai mare pentru tine.
Chiar dacă până acum nu au existat neplăceri majore, nu înseamnă că așa va fi și de acum înainte! Trebuie să te implici mai mult și, dacă e cazul, să faci unele compromisuri!


Rac

Ești foarte vesel/ă și datorită acestui lucru ai câștigat simpatia colegilor! Pentru tine, nu există problemă care să nu poată fi rezolvată, mai ales dacă lucrezi în echipă alături de persoane la fel de implicate ca și tine! Ține-o tot așa!

Leu


Dacă te confrunți cu probleme de greutate, evită excesele alimentare și fă cât mai mult sport! Situația nu se va rezolva de la sine fără mai multă implicare din partea ta! Pe seară, câțiva prieteni te vor vizita așa că trebuie să fii o gazdă cât mai primitoare!

Fecioară


Nu forța anumite relații, mai ales dacă simți că nu ai parte de un feedback pozitiv! În plus, ține minte să nu mai cataloghezi persoanele în funcție de ce vorbește lumea despre ele, ci să îți formezi propria convingere în ceea le privește!

Balanță


Dacă aștepți să primești apreciere de la ceilalți pentru efortul pe care l-ai depus, trebuie să te înarmezi cu răbdare! Lumea e tot mai egoistă și fiecare își vede doar propriul interes.
De aceea, pentru a nu fi dezamăgit/ă, e mai bine să nu ai așteptări!


Scorpion


Încă te bucuri de liniște în căminul conjugal, dar această situație tinde să se schimbe. Un telefon neașteptat primit în această seară te va scoate din letargie și te va pune în gardă. E posibil ca partenerul tău, căruia i-ai acordat maximum de încredere, să aibă intenții ascunse față de tine!

Săgetător


Fii foarte atent/ă la vorbele pe care le spui, mai ales dacă o faci în fața unui public numeros! Evită să îi cataloghezi pe ceilalți și, pe cât posibil, păstrează-ți integritatea indiferent de provocări!

Capricorn


Un prieten din copilărie îți va face o propunere la limita legalității.
Dacă ai dubii în legătură cu comportamentul pe care să îl adopți, consultă-te cu partenerul tău înainte de orice!


Vărsător


Astăzi o să descoperi că ai făcut o greșeală în trecut și, din această cauză, poți să suferi tu ori o persoană dragă. Din fericire, încă ai timp să remediezi totul, mai ales pentru că știi ce s-a întâmplat cu adevărat. Pe viitor, fii mai atent/ă!

Pești


Deși va începe destul de greu pentru tine, această zi se va dovedi a fi extrem de productivă. Important e să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante și să nu zăbovești!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod