Horoscop 19 septembrie: Furtuni pe plan amoros pentru Tauri

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Eșți din ce în ce mai încrezător/oare în relația ta de cuplu. Partenerul/a de viață nu îți arată decât bunătate și dragoste. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de atenția unei persoane pe care nu o agreezi deloc.

Taur


Încearcă să găsești modalități de a economisi niște bani. Totuși, distrează-te într-un loc în care nu ai mai fost niciodată. Fii inteligent/ă, nu calic/ă! În ceea ce privește dragostea, se anunță o furtună.

Gemeni


Din punct de vedere financiar, te descurci bine. Cu toate acestea, ar trebui să faci tot posibilul pentru a economisi cât mai mulți bani.
Nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla și pentru ce vei avea nevoie de bani.


Rac


Trebuie să fii activ/ă, mai ales dacă ești îngrijorat/ă că te îngrași. Stai departe de alimentele care au un conținut ridicat de calorii și care sunt bogate în zahăr și grăsimi. Nu te lăsa pe tânjală!

Leu


Indiferent prin ce treci, fii răbdător/oare și calm/ă. Inspiră și expiră adânc. Nu te stresa din cauza lucrurilor asupra cărora nu ai control. Mai spre seară, cineva îți va schimba starea de spirit în bine.

Fecioară


Este posibil să vezi un prieten sau un coleg într-o lumină nouă astăzi.
Dar, amintește-ți, poveștile de iubire la locul de muncă sau cu prietenii nu sunt întotdeauna cea mai bună idee pentru o relație fericită.


Balanță


Nu lăsa bârfele să te facă să te simți rău astăzi. Este foarte important să lași vorbele să îți treacă pe lângă urechi, fără să le iei în seamă. Acest lucru este valabil în special dacă ies din gură unor persoane care nu contează pentru tine.

Scorpion


Astăzi vei fi mai romatic/ă și mai afectuos/oasă decât de obicei. Partenerul/a de viață va fi fericit să te vadă într-o astfel de dispoziție, deoarece se va bucura din plin de beneficiile unei relații adevărate.

Săgetător


Cariera ta merge excelent, dar încă nu ai un mod foarte eficient de a-ți gestiona banii.
Discută cu părinții tăi și cere-le câteva sfaturi. Dacă ai probleme de sănătate, în special de spate, fă câteva exerciții care te-ar putea ajută să revii la o postura normală.


Capricorn


Ia legătură cu un vechi prieten din liceu astăzi. Acesta îți va oferi un sfat valoros sau poate chiar o pârghie spre succes. Ai nevoie de asta în viață ta profesională și financiară, deoarece nu te afli în cea mai bună perioadă a ta din acest punct de vedere.

Vărsător


S-ar putea ca astăzi să îți treacă prin cap să te căsătorești. Poate că în subconștient îți dorești de ceva vreme, iar acum te-ai decis că trebuie să abordezi acest subiect cu partenerul/a de viață.
E o idee bună!


Pești


Există o șansă uriașă să obții o promovare la locul de muncă. Dacă nu astăzi, cât de curând. Nu te închide în fața experiențelor noi, chiar dacă este vorba despre ceva total necunoscut. Ai capacitatea de a învăța orice are legătură cu jobul tău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod