Horoscop 18 august: Vorbele tăioase ale Leului fac victime în jurul lui. Balanța are nevoie de singurătate

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi vei da dovadă de multă compasiune și grijă. Vei fi generos/oasă fără să aștepți nimic la schimb. Ai excepțională abilitate de a îmbină muncă și distracția și îi vei trata pe colegii tăi ca pe familia ta.

Taur


Astăzi, mintea ta pare să se îndepărteze tot mai mult de treburile profesionale și să se îndrepte către casa și familia ta. Este posibil să pleci mai devreme acasă și să fii bucuros/oasă pentru ce va urma.

Gemeni


Ziua de astăzi va fi aglomerată, cel mai probabil pentru că vrei să pui totul la punct înainte de a pleca în vacanță.
Încearcă să nu te extenuezi și să faci mai puțină treabă, dar de calitate!


Rac


Te vei trezi binedispus/ă și așa vei rămâne toată ziua. Chiar dacă vei avea multă treabă de făcut, o vei face cu zâmbetul pe buze. Este o  zi perfectă pentru activități precum grădinărit, gătit și chiar pentru o întâlnire plăcută în afara casei.

Leu


Opiniile tale puternic exprimate pot ajunge să rănească pe cineva astăzi. Vei primi o sumă de bani la care nu te așteptai și există șanse mari să mai obții câștiguri financiare în viitorul apropiat.

Fecioară


Ceea ce ți-ai propus pentru ziua de astăzi este să îți reorganizezi casa.
Dacă nu îți ajunge timpul, deoarece mai ai și altele de făcut, întinde-te puțin și pe weekend. Astrele te sfătuiesc să fii pregătit/ă pentru schimbări de planuri.


Balanță


Astăzi îți vei folosi abilitățile creative și artistice în decorarea și renovarea casei tale. Vei simți multă mândrie când cei din jur vor aprecia tot ceea ce ai făcut. Vei dori să petreci seara singur/ă, odihnindu-te.

Scorpion


Astăzi nu vei avea prea mult chef să socializezi, așadar vei refuza invitațiile prietenilor de a ieși în oraș. Astrele te sfătuiesc să nu îți pierzi cumpătul atunci când cineva insistă prea mult.

Săgetător


Aatazi vei fi plin/ă de încredere în tine și acest lucru va fi vizibil pentru toată lumea.
Pe plan profesional, eforturile tale vor da roade. Relația amoroasă va rămâne armonioasă.


Capricorn


Astrele te sfătuiesc să lucrezi până târziu astăzi, deoarece e necesar să termini o treabă cu termen limită. Nu îți pune șefii în cap ieșind pe ușă imediat ce se încheie programul de lucru!

Vărsător


Familia ta este scara ta spre succes și te va binecuvânta cu tot norocul de care ai nevoie. Abia la finalul zilei îți vei da seama cât ești de bogat/ă, nu în ceea ce privește banii, ci după numărul de zâmbete care ți se arată.

Pești


Curățenia fie acasă, fie la birou, va fi prioritatea ta numărul unu astăzi.
Spre seară, ai grijă să petreci mai mult timp cu persoana iubită, pregătindu-i ceva romantic și special.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod