Horoscop 17 august: Gemenii n-ar trebui să se grăbească în relații. Zi cu ghinion pentru Scorpion

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Încet, dar sigur, tu și partenerul/a de viață va simțiți mai bine decât ieri. Comunicarea chiar face minuni. Dacă o să călătorești într-un oraș mare și turistic, fii atent/ă la hoții de buzunare.

Taur


Cineva de la serviciu te va aborda și îți va cere un mic împrumut sau niște bani rapid. Dacă această persoană este un prieten bun în care ai încredere, ar trebui să o ajuți. Nu bea nimic prea rece, poți avea probleme cu gâtul!

Gemeni


Astăzi este posibil să existe o dilemă sau o ceartă în familia ta la care nu vrei să iei parte deloc.
Așteaptă să se liniștească apele. Dacă ești singur/ă, atunci evită să te grăbești în relații încă. Acordă-ți timp!


Rac


Astăzi ai putea avea unele probleme în relația sau mariajul tău. Te vei simți puțin ciudat, mai ales dacă te-ai despărțit recent de cineva. Surprinzător, te vei simți ciudat de bine!

Leu


Ziua de astăzi îți va aduce numeroase beneficii pe plan financiar. Munca pe care ai depus-o până acum va cunoaște, în sfârșit, primele recompense. În ceea ce privește dragostea, ești fericit/ă și mulțumit/ă.

Fecioară


Ceea ce faci astăzi va fi hotărâtor pentru viitorul tău profesional.
E posibil să apară și unele obstacole, însă vei reuși să le depășești fără probleme. Ai ambiție și știi ce vrei!


Balanță


Firea ta schimbătoare îți creează probleme cu partenerul/a de viață astăzi. Dacă spui un lucru, ai face bine să te ții de cuvânt! Nici în ceea ce privește banii nu o duci grozav, însă reușești să te descurci cumva.

Scorpion


Ziua de astăzi va fi cu ghionion pentru tine atât pe plan personal, cât și profesional. Se pare că impulsivitatea ta și firea mult prea directă îți cauzează probleme în relațiile cu cei din jurul tău.

Săgetător


Ziua de astăzi va fi una norocoasă pentru tine.
Se pare că vei primi o sumă de bani la care nu te așteptai, cel mai probabil din vânzarea unui obiect. În ceea ce privește sănătatea, astrele te sfătuiesc să fii mai grijuliu/ie!


Capricorn


Nu este de mirare că ai atât de mult succes pe plan sentimental, din moment ce arăți și te porți atât de bine cu semenii tăi. Cu toate acestea, dacă ești deja implicat/ă într-o relație, ai grijă să nu întreci limita!

Vărsător


Astăzi, cineva din cercul tău de prieteni sau de la serviciu îți va cere ajutorul. Se poate să fie vorba ori de bani, ori doar de sprijin moral.
Dacă ai copii, începi deja să îi pregătești de școală.


Pești


Ziua de astăzi va fi una încărcată și obositoare, deoarece sarcinile de la serviciu se înmulțesc și nu reușești să le faci față. Cere ajutorul atunci când te simți depășit/ă sau neîndreptățit/ă. Este important să nu te lași exploatat/ă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod