Horoscop 16 februarie: Probleme din cauza infidelității pentru Săgetători

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni va fi mai obositoare decât de obicei. Practic, pare că toate problemele se acumulează într-o singură zi și, ce e și mai grav, niciuna dintre ele nu suportă amânare! Acționează cu calm, cu puțin sprijin din partea șefilor, sigur o vei scoate la capăt!

Taur


Demonstrează-i partenerului că nu ți-ai pierdut romantismul și că încă știi cum să te faci plăcut/ă! Cu siguranță va fi plăcut surprins/ă să îți redescopere acele calități de care s-a îndrăgostit atunci când v-ați cunoscut!

Gemeni


Trebuie să îți protejezi cu adevărat organismul și, de ce nu, să pui pe primul plan propriul interes! De exemplu, refuză pur și simplu o ieșire la săniuș cu prietenii dacă știi că ai mari probleme cu spatele ori dacă te încearcă o răceală! Chiar nu mai ești la acea vârstă în care să acționezi din rușine!

Rac


Nu trebuie să acționezi de unul singur, mai ales atunci când e vorba de lucruri cu adevărat importante! Acest aspect este cu atât mai evident, mai ales la locul de muncă! Urmează sfaturile persoanelor care au mai multă experiență decât tine și cel puțin pentru moment, nu încerca să fii un deschizător de drumuri!

Leu


Astăzi vei primi un răspuns de la o instituție a statului, și cel mai probabil, acesta îți va influența direcția de acțiune în perioada imediat următoare.
Dacă nu reușești să înțelegi toate aspectele din cauza unui limbaj mult prea tehnic, poți apela oricând la serviciile unui profesionist care să te lumineze! În cazul acesta, cheltuiala va fi mică în raport cu beneficiile aduse!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod