Horoscop 14 decembrie: Probleme de sănătate pentru Scorpioni și Săgetători. Zi cu risc pentru Lei

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta o să faci multe deplasări prin oraș încercând să iei cadouri pentru toată lumea. Dacă locuiești într-un oraș aglomerat, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pentru că vei avea parte de un trafic infernal și de multă aglomerație în magazine!

Taur


Atmosfera de la locul de muncă este mai relaxată decât de obicei și asta în principal datorită sărbătorilor care urmează să vină. Profită de această perioadă ca să întărești legăturile colegiale, întrucât nu poți să obții singur/ă aceleași rezultate!

Gemeni


Dacă ești o fire mai sportivă, trebuie să continui să te miști întrucât meniul din perioada Crăciunului este foarte încărcat! Nu e nevoie de nimic special, uneori chiar și o mică schimbare (precum mersul pe jos) poate face o diferență majoră!

Rac


O rudă apropiată traversează o perioadă mai dificilă și are nevoie de îndrumări și de sprijin.
Chiar dacă nu îți va cere în mod direct acest lucru, tu trebuie să îi fii alături cu adevărat, mai ales că știi foarte bine ce își dorește!


Leu


Ziua aceasta vine cu risc ridicat de accidentare pentru tine. Încearcă să fii mai precaut/ă, chiar și atunci când execuți sarcini ușoare, oarecum automat! Pe seară, o deplasare mai lungă te va obosi destul de mult, dar măcar vei atinge obiectivul propus.

Fecioară


Ascultă de sfaturile partenerului de viață și nu încerca să îi limitezi inițiativele! De multe ori, acesta gândește mai rapid decât tine și are idei chiar salvatoare.

Balanță


Dacă superiorul tău îți va cere să faci o sarcină mai dificilă, nu ar trebui să te superi, ci din contra: să te gândești că are cu adevărat încredere în tine și te consideră o persoană responsabilă.
Demonstrează-i că a făcut alegerea corectă atunci când s-a gândit la tine!


Scorpion


Te vei confrunta în prima parte a acestei zile cu serioase probleme medicale și, dacă nu ți le vei trata, nu o să reușești să faci mai nimic din ce ți-ai propus. Așadar, primul drum pe care trebuie să îl faci după ce te trezești, este direct la farmacie!

Săgetător


Trebuie să fii mai atent/ă la alimentație și să eviți excesele de orice fel! Având în vedere că luna aceasta sunt multe tentații culinare, ține doar de tine să nu îți îngreunezi digestia!

Capricorn


Vei participa astăzi la un eveniment social foarte popular, iar la finalul acestuia e posibil să te alegi cu câțiva prieteni noi.
Trebuie doar să fii sincer/ă și să nu îți schimbi comportamentul în vreun fel!


Vărsător


Dispui de o situație financiară foarte bună, dar în ciuda acestui lucru, tot te gândești foarte mult la bani. Deși ești conștient că viață înseamnă mai mult de-atât, ai o problemă atunci când vine vorba de prioritizat!

Pești


Partenerul tău de viață îți va face astăzi o ofertă foarte avantajoasă. Poate fi vorba de o idee de concediu sau de Revelion. Află care sunt așteptările sale și, în urma unui dialog sincer, sigur veți lua cea mai bună decizie!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod