Horoscop 13 decembrie: Probleme financiare pentru Raci și Scorpioni. Taurii se pregătesc pentru ceva măreț

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Compania în care activezi traversează o perioadă dificilă și are nevoie de mai multă implicare din partea angajaților. Chiar dacă o bună parte a colegilor tăi preferă să stea degeaba, tu trebuie să acționezi și să devii un model pentru aceștia! Nu le copia modelul, ci determină-i pe ei să te urmeze!

Taur


Un coleg mai bine pregătit decât tine vrea să îți transmită o parte din secretele muncii sale. Ascultă-l într-un mod activ și, pe cât posibil, reține sau notează undeva tot ce ți se spune. Pe viitor, tu o să îi ocupi postul și trebuie să știi ce ai de făcut!

Gemeni


De dimineață, vei primi un telefon de la o persoană foarte importantă și vei fi atât de emoționat/ă încât te vei pierde cu firea.
Revino-ți urgent și încearcă să oferi un răspuns cât mai argumentat!


Rac


Dacă ești într-o situație financiară mai dificilă, trebuie să faci o schimbare în privința cheltuielilor. Ești o persoană foarte impulsivă care pleacă la cumpărături fără să știe exact ce își dorește, și atunci când vede atâția stimuli, acționează din impuls. Pe viitor, fă-ți dinainte liste pe care să le respecți!

Leu


Astăzi o să ai parte de un dus rece din partea unei rude sau chiar a partenerului. Cuvintele grele pe care le vei auzi te vor apăsa mult timp, dar din fericire nu vor reuși să te dărâme. Iar cum tot ce nu te omoară te face mai puternic, vei depăși cu bine și această perioadă!

Fecioară


De dimineață, vei interacționa cu reprezentanții unei agenții a statului și vei fi cu adevărat uimit/ă de profesionalismul de care aceștia dau dovadă.
Pe cât posibil, învață ceva din conduita lor și încearcă să le urmezi exemplul!


Balanță


Chiar dacă va începe mai greu pentru tine, această zi se va dovedi a fi până la urmă destul de fructuoasă. Rămâi concentrat/ă până seara pentru că doar așa vei reuși să obții maximum din fiecare interacțiune pe care o vei avea!

Scorpion


Din punct de vedere amoros și financiar, lucrurile nu merg deloc bine pentru tine. Chiar dacă ar trebui ca cele două aspecte ale vieții tale să fie complet separate, de fapt ele se întrepătrund. Totuși, tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu răbdare pentru că trecerea timpului îți va aduce mai multă lumină și stabilitate.

Săgetător


Te simți copleșit/ă de sarcinile de la locul de muncă? Discută cu șeful tău despre o mai bună repartizare a lucrărilor, astfel încât toți colegii să primească aproximativ același volum de muncă.
Altfel, cu siguranță vor apărea animozități și frustrări.


Capricorn


Dacă ești singur/ă, trebuie să găsești varianta ideală de a aborda persoana care te interesează! Dacă vei exagera cu amabilitatea ori vei fi extrem de insistent/ă, cu siguranță nu vei obține ceea ce îți dorești!

Vărsător


Trăiești într-o iluzie legată de sinceritatea persoanelor din jurul tău. Chiar dacă tu ai principii sănătoase, nu înseamnă că și ceilalți gândesc la fel că ține! De aceea, e mai bine să fii mai rezervat/ă și să nu acorzi orișicui încrederea ta!

Pești


Vei întâmpina multiple dificultăți și sincope astăzi, mai ales până în prânz. De aceea, înțelept ar fi să ceri ajutor atunci când te vei simți depășit/ă.
Pe seară, un prieten apropiat îți va face o vizită surpriză iar lucrul acesta te va ajuta enorm, mai ales din punct de vedere mental.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod