Horoscop 13 septembrie: Taurii trebuie să lase trecutul în urmă. Gemenii ar trebui să știe că nu toată lumea are intenții bune.

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


S-ar putea să ai un pic de îndoială în suflet dacă ai observat că partenerul/a de viață a început să se comporte diferit. Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în preajma unui Scorpion. S-ar putea să fii tentat/ă să cheltuiești mai mult astăzi.

Taur


Dacă te simți lipsit/ă de energie, încearcă să alegi cel puțin trei lucruri mici pe care vrei să le realizezi în timpul zilei. Nu te extenua! În ceea ce privește dragostea, încearcă să lași trecutul în urmă, este timpul să înceapă vindecarea!

Gemeni


Amintește-ți că nu toată lumea are intenții bune cu tine.
Amintește-ți acest lucru mai ales dacă o Balanță sau un Scorpion încearcă să flirteze cu tine. În ceea ce privește banii, va fi o zi bună.


Rac


Poate fi necesar să împrumuți cuiva bani. S-ar putea să primești un sfat de la un coleg mai în vârstă. Ascultă-l cu atenție, dar nu lua de bun tot ce spune. În ceea ce privește sănătatea, bea multă apă și fii mai activ/ă din punct de vedere fizic.

Leu


Sentimentele tale vor fi răscolite astăzi. S-ar putea să vezi pe cineva din trecutul tău care îți va stârni și mai mult emoțiile. În ceea ce privește banii, nu face nimic riscant care să îți pună situația financiară în pericol.

Fecioară


S-ar putea să pierzi niște bani astăzi.
Un vechi prieten îți va oferi un loc de muncă care se va potrivi perfect cu ceea ce cauți. Ieși la un pahar cu el și discutați despre condițiile postului.


Balanță


Unele zile sunt mai bune decât altele. Pentru tine, astăzi va fi ziua perfectă pentru tine în ceea ce privește starea ta de spirit și sentimentele tale. În dragoste, vei fi mai jucăuș/ă și vei lua inițiativa în ceea ce privește activitățile în doi.

Scorpion


S-ar putea să te simți foarte protector/oare față de cei dragi și să îți faci griji pentru ei astăzi. Cu toate acestea, cel mai probabil, această îngrijorare poate fi fără temei.
La locul de muncă, vei arăta o altă față a ta.


Săgetător


Dacă tocmai ai intrat într-o relație, vei avea impresia că ești în vârful lumii. Dacă ești implicat/ă într-o relație la distanță, atunci astăzi vei fi plăcut surprins/ă. De asemenea, cariera ta merge extraordinar.

Capricorn


Șeful tău va vrea să vorbească cu tine astăzi. Va fi o discuție foarte serioasă, pentru că s-ar putea să obții o mărire de salariu. Găsește o modalitate de a elimina stresul imediat după muncă.

Vărsător


Când a fost ultima dată când tu și persoana iubită ați făcut ceva nebunesc împreună? Ceva sălbatic? Având în vedere că astrele îți trimit energie bună, este un moment grozav pentru a planifica împreună ceva care vă va trezi la viață!

Pești


Astăzi ar trebui să fii puțin mai atent/ă pe ce cheltuiești banii.
Chiar nu este momentul să îi arunci în stânga și în dreapta pe lucruri care sunt inutile sau nu sunt de nasul tău. Dacă ești stresat/ă, cere-i persoanei iubite să te ajute să te relaxezi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod