Horoscop 13 octombrie: Capricornul va câștiga inima cuiva

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ai realizat, în sfârșit, că dieta și exercițiile fizice sunt o necesitate și că trebuie să ai mai multă grijă de tine. Astăzi, poate vei dori să mănânci ceva diferit. De asemenea, astrele te sfătuiesc să ieși cu niște prieteni cărora nu le-ai mai acordat atenție.

Taur


Îți vei petrece ziua în compania celor dragi. Familia și prietenii s-ar putea să se adune la tine. Vei avea ocazia să ieși în evidență atât prin gătit, cât și prin faptul că ești o gazdă primitoare și distractivă.

Gemeni


Astăzi, sentimentele tale îți vor tulbura capacitatea de a fi rațional/ă. Poți încerca să găsești un refugiu în activități spirituale.
O vizită în câteva locuri religioase te poate ajuta să îți restabilesti liniștea sufletească.


Rac


Te simți norocos/oasă astăzi. Problema este că ceea ce simți nu are nimic de-a face cu realitatea. Cei dragi sunt îngrijorați de pierderile pe care le poți suferi din cauza naivității tale. Este mai bine să nu faci nimic și să petreci ceva timp cu familia ta, să faci niște schimbări în casă sau să faci orice pentru a te menține ocupat/ă. Chiar dacă te simți norocos/oasă, pur și simplu, nu-ți forța norocul!

Leu


Puterea ta de exprimare este cea care iese în prim-plan astăzi. Ești un maestru în arta comunicării și poți vrăji pe oricine îți iese în cale.
Când ai îndoieli, oamenii pur și simplu vin la tine pentru a-i ajuta.


Fecioară


Ia o pauză de la rutină astăzi. Înlocuiește banalul cu ceva inedit. Este momentul să ieși din zona ta de confort pentru a te simți din nou fericit/ă. Dacă ești singur/ă, participă la niște întâlniri pe nevăzute!

Balanță


Indiferent ce faci, unele zile pur și simplu nu sunt ceea ce trebuie. Având în vedere schimbările de dispoziție prin care treci, astrele te sfătuiesc să relaționezi cât mai puțin cu cei din jurul tău.

Scorpion


Ziua de astăzi este plină de neplăceri minore și nemulțumiri. Adoptă o atitudine relaxată sau indiferentă, deoarece aceste momente vor trece de la sine și nu merită să îți bați capul cu ele.

Săgetător


Astăzi vei duce la bun sfârșit o sarcină importantă la locul de muncă și vei primi multe laude pentru asta.
Vei fi în centrul atenției și nu îți vei mai încăpea în piele de mândrie. La sfârșitul zilei, cireașa de pe tort va fi zâmbetul cu care te duci la culcare.


Capricorn


Intuiția ta va fi mai bună astăzi, așa că astrele te sfătuiesc să te bazezi pe ea. Nu în fiecare zi ești atât de norocos/oasă, așadar încearcă să profiți la maximum de ceea ce îți oferă viața. În plus, poți câștiga inima cuiva.

Vărsător


Starea ta de spirit se va schimba de la oră la oră astăzi. Cei din jurul tău vor fi nedumeriți din cauza comportamentului tău. Cu toate acestea, să fii imprevizibil/ă nu înseamnă să îți asumi riscuri inutile.
Astrele te sfătuiesc să îți termini toate proiectele începute și să ai în vedere să nu te grăbești.


Pești


Te așteaptă o zi agitată. Cineva te va minți doar pentru a intra în vorbă cu tine. Intențiile sale sunt bune, însă modalitatea prin care o face lasă de dorit. Astrele te sfătuiesc să nu te abați de la planurile pe care ți le-ai făcut.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod