Horoscopul de weekend: Vor veni și vremuri mai bune

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Concentrează-te pe situația ta financiară în acest weekend. Asigura-te că ai un plan clar și o viziune clară a ceea ce vrei să realizezi în viața ta. În ceea ce privește viața socială, nu fi prea băgăcios/oasă cu cei din preajmă!

Taur


Uneori îți plac surprizele, iar alteori le urăști. Din păcate, weekendul acesta s-ar putea să ai parte de o surpriză oarecum neplăcută. Încearcă să faci abstracție de ea, deoarece nu e atât de importantă precum crezi.

Gemeni


Weekendul acesta ai putea avea o mică ceartă cu partenerul/a, ceartă care are legătură fie cu banii, fie cu copiii, dacă este cazul.
Dacă ești singur/ă, simți că mergi la întâlniri în zadar, deoarece nu te atrage nimeni.


Rac


Weekendul acesta poate fi necesar să socializezi cu cineva de care nu îți place deloc. Păstrează aparențele! De asemenea, s-ar putea să nu fie cel mai bun moment al tău când vine vorba de bani. Se anunță ceva pierderi.

Leu


Dragostea este foarte complicată și, uneori, chiar și cele mai frumoase povești de iubire ajung la final. Pune punct relației tale și încearcă să treci peste asta. Vor veni și vremuri bune pentru tine cât de curând.

Fecioară


Petrece mai mult timp cu familia în acest weekend, deoarece va fi o modalitate excelentă de relaxare pentru toată lumea.
Vorbește cu cei dragi și bucură-te de legătura dintre voi. În ceea ce privește banii, primești o moștenire sau ceva de genul acesta.


Balanță


Dacă ești singur/ă, multe capete se vor întoarce după tine în acest weekend. Arăți incredibil și ești foarte atrăgător/oare, iar inteligentă ta va atrage o mulțime de oameni. Dacă intenționezi să călătorești undeva, asigură-te că documentele tale nu au expirat.

Scorpion


Cineva din familie va avea nevoie de sfatul tău în acest weekend. Întâlnește-te cu acea persoană, chiar dacă pentru asta va trebui să îți anulezi planurile. Acel cineva are încredere în judecata ta și știe exact că tu ai soluția pentru problemele sale.

Săgetător


Vei avea parte de un weekend uimitor.
Un vechi prieten îți va face o propunere pe care nu o poți refuza. E prea bună pentru a spune NU. Cel mai probabil este vorba despre un loc de muncă ce se potrivește perfect cerințelor tale.


Capricorn


Unele weekenduri sunt mai bune decât altele. Te descurci bine, dar ai avut și zile mai frumoase. Un vechi prieten îți va aduce zâmbetul pe buze, așa că nu ezita să te întâlnești cu el pentru a-ți ridica moralul.

Vărsător


Curajul și carisma ta vor face toată treaba în acest weekend. Ești pe cale să cucerești acea persoană pe care o placi în secret de multă vreme. Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să îți fugă ochii după altcineva, deoarece relația actuală a început să devină monotonă.

Pești


Cerințele din partea oamenilor din viața ta te vor face să te simți stresat/ă în acest weekend.

Cel mai probabil este vorba despre partenerul/a de viață care încearcă să te conducă și să te transforme în altcineva.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod