Horoscop 11 decembrie: Un eveniment neprevăzut tulbură liniștea Scorpionului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Vei începe această zi (și implicit această săptămână) în forță! Încearcă să te concentrezi pe problemele importante de la locul de muncă și să nu îți deturnezi atenția spre nimicuri. Iar dacă vor exista diverse tentații din partea colegilor, în niciun caz nu trebuie să le dai curs ori să le urmezi!

Taur


Un telefon primit dis de dimineață te va scoate din zona de confort și te va forța să apelezi la sprijinul (material sau financiar) al rudelor și prietenilor. Iar dacă simți că nu ai parte de suportul dorit, nu te panica! Poți oricând să apelezi la instituții bancare!

Gemeni


Pentru tine, această zi va fi una complet obișnuită și nu îți va aduce mari bătăi de cap.
Nu încerca nimic nou pentru că nu este momentul oportun pentru așa ceva! Pe seară, cel mai probabil că te vei cuibări pe canapea vizionând un film bun și savurând o băutură caldă!


Rac


Nu lua în serios toate criticile primite din partea colegilor! Multe dintre aceste vorbe răutăcioase sunt menite doar să îți distragă atenția de la ce ai de făcut! Concentrează-te pe job și, cu siguranță, șefii îți vor aprecia seriozitatea!

Leu


O persoană apropiată îți va cere astăzi să o ajuți într-o chestiune sensibilă. Nu te grăbi să îi promiți nimic, mai ales dacă ți se cere să faci un lucru imoral sau la limita legalității! Nu uita să pui în balanță și riscurile la care ești supus/ă!

Fecioară


Chiar dacă nu o duci prea bine din punct de vedere financiar, nu trebuie să refuzi absolut toate invitațiile pe care le primești! Altfel, riști să rămâi complet singur/ă! Pe seară, e posibil ca o rudă cu care nu ai mai vorbit demult să îți facă o invitație de nerefuzat.

Balanță


Astăzi o să susții un discurs în fața unui public numeros și, din această cauză, ești copleșit/ă de emoții.
După ce vei depăși momentul, vei realiza că te-ai descurcat chiar bine și nu ai avut niciun motiv să te stresezi. Învață ceva din această experiență și pe viitor îți va fi mult mai ușor!


Scorpion


Dacă vei continua să te raportezi mereu la alte persoane, vei fi permanent nefericit/ă! Cel mai bine e să te mulțumești cu ce ai și să nu privești în ograda vecinului! Înainte de cină, un eveniment neașteptat sau o informație inedită te vor scoate din starea de pasivitate.

Săgetător


În această dimineață, o să te trezești cu serioase dureri de stomac ori de cap. De aceea, e mai bine să anunți la locul de muncă și să rogi un coleg să te suplinească. Important e să îți revii cât mai repede și nicidecum să faci o figură frumoasă la serviciu!

Capricorn


Simți că partenerul tău s-a schimbat foarte mult și că relația voastră se deteriorează? E mai bine să acționezi înainte ca totul să se ducă de râpă! Află ce așteptări are jumătatea ta și în urma unei discuții serioase, vezi pe care i le poți îndeplini!

Vărsător


Dacă cineva îți va cere să îți schimbi complet comportamentul, înseamnă că respectiva persoană nu te cunoaște și că vrea să te manipuleze.
Nu permite nimănui să îți schimbe felul de a fi, indiferent că e vorba de partener, de rude, ori de șefi!


Pești


Te vei confrunta astăzi cu mici dureri de cap cauzate de o răceală mai veche de care nu reușești să scapi. Nu uită să te hidratezi corespunzător și să consumi multe alimente bogate în vitamina C. Uneori, micile schimbări pot produce efecte foarte mari!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod