Horoscopul de weekend: Zile dificile pentru Berbec. Vești bune pentru Taur

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Weekendul acesta vei avea parte de multă agitație și de nervi întinși la maximum, mai ales dacă trebuie să fii gazda mai multor persoane. Dacă nu ești pasionat/ă de gătit, nu te da peste cap ca să pregătești ceva, e mult mai rapid și mai simplu să comanzi ceva de la restaurant!

Taur


Prima zi a acestui sfârșit de săptămână va sosi pentru tine cu o mulțime de vești bune. Chiar dacă nu ți-ai planificat neapărat o ieșire în aer liber, o să primești o ofertă mult prea bună ca să o poți refuza. Asigură-te că îl implici și pe partenerul tău, altfel pot să apară discuții în cadrul relației!


Gemeni


Acordă-i mai multă atenție jumătății tale dacă vrei ca și tu să fii băgat/ă mai mult în seamă! Din fericire, duminica o veți petrece împreună, doar voi doi, și datorită acestui lucru o să va apropiați cu adevărat.
Profitați de această perioadă!


Rac


După o săptămână cu adevărat dificilă, poți în sfârșit să te relaxezi și să îți faci planul pentru zilele ce vor urma. Ai grijă să nu te implici în prea multe proiecte pentru că vei fi depășit/ă!

Leu


O să efectuezi în aceste două zile mai multe deplasări în afara orașului și, din această cauză, sigur o să ieși puțin din zona de confort. Din fericire, partenerul de viață este alături de tine ca să te sprijine la nevoie. Bazează-te pe el!

Fecioară


Dacă trebuie să participi la un eveniment social în acest sfârșit de săptămână, ar fi bine să acorzi o atenție sporită modului în care te aranjezi și te prezinți, pentru că toți ochii vor fi ațintiți asupra ta.
Pe cât posibil, încearcă să nu te gândești la acest aspect și să te porți cât mai natural!


Balanță


Vremea este din ce în ce mai capricioasă și te obligă să petreci cât mai mult timp în casă și să îți anulezi o parte din planuri. Profită de această pauză de respiro ca să vizionezi serialele tale preferate ori să citești o carte bună!

Scorpion


Starea ta de sănătate nu este tocmai bună și, din această cauză, ratezi o parte din evenimentele la care îți doreai să participi. Dacă e vorba de o răceală mai serioasă, nu trebuie să pierzi nici măcar o clipă, ci să te tratezi conform indicațiilor medicale!

Săgetător


Vei petrece aceste două zile în jurul casei și, chiar dacă la început erai nemulțumit/ă de acest aspect, o să constați că e mult mai avantajos decât să stai în aglomerație sau în îmbulzeală.
Târgurile de Crăciun sunt arhipline, iar de practicatul sporturilor de iarnă nici măcar nu poate fi vorba.


Capricorn


Ascultă de sfaturile persoanelor din jurul tău și nu te băga acolo unde nu îți fierbe oala! Chiar dacă ești mai priceput/ă într-un anumit domeniu, nimic nu îți dă dreptul să intervii în probleme care nu te privesc!

Vărsător


Din punct de vedere financiar, lucrurile evoluează bine pentru tine. În sfârșit, te poți gândi să îți petreci sărbătorile de iarnă într-o stațiune deosebită și de ce nu, să faci Revelionul în afara țării! Membrii familiei tale cu siguranță vor fi încântați de propunerea făcută.

Pești


Trebuie să acorzi o mai mare atenție alimentelor pe care le consumi și modului în care te îmbraci! Dacă vei continua să fii neglijent/ă, sunt șanse mari să te îmbolnăvești!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod