Horoscop 10 octombrie: Astăzi e ziua în care Racul va trebui să înfrunte realitatea

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Încearcă să nu te agiți prea tare dacă lucrurile nu funcționează așa cum ți-ai dori. Nu îți băga nasul în treburile altora, chiar dacă crezi că știi calea corectă de a proceda. Oamenii din jurul tău se vor opune și nu vor putea fi influențați în nicio direcție.

 

Taur

 

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să ai grijă de tine. Probabil îți vei da seama mai târziu că asta înseamnă să stai în umbră, fără să te faci văzut/ă sau auzit/ă. Nu ai nevoie de nicio energie negativă din jur, le ai deja pe ale tale!

 

Gemeni

 

S-ar putea să fii destul de confuz/ă din cauza unei serii de incidente recente.

Mintea ta poate lucra intens pentru a rezolva unele mistere. Este posibil ca realitatea să fie mult mai simplă decât crezi, iar tu să faci din țânțar armăsar.

 

Rac

 

Astăzi este una dintre acele zile în care te vei confrunta cu realitatea dură care vine ca o consecință a gândirii tale exagerate. Încearcă să nu mai despici firul în patru în orice situație banală.

 

Leu

 

S-ar putea ca negativismul celor din jur să aibă o influență mare asupra ta astăzi. Aceștia nu sunt capabili să primească o veste bună, chiar dacă ești dispus/ă să le-o dai. Nu lăsa acest lucru să te împiedice să îți menții propria veselie.

 

Fecioară

 

Urmărește cu atenție totul astăzi, deoarece vei descoperi că cel mai mic detaliu va face cea mai mare diferență.

Nu ezita să-ți urmezi bănuielile când ceva pur și simplu nu sună bine. Ai încredere în tine, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.

 

Balanță

 

S-ar putea să simți că ești legat/ă de mâini astăzi și pare că nu ai absolut nicio opțiune de eliberare. Nu dispera cu privire la o situație care pare fără rezolvare. Gândește-te că ești un magician grozav care poate ieși din cele mai puternice lanțuri și vei reuși.

 

Scorpion

 

Acesta este un moment bun pentru a lua atitudine cu privire la o problemă pe care e posibil să o fi ignorat în ultima vreme. Oamenii își vor pierde încrederea în tine dacă nu te poți hotărî. Acum este timpul să iei o decizie.

 

Săgetător

 

Reticența ta de a vorbi îți poate crea probleme astăzi.

Este posibil să eziți să împărtășești ceea ce simți de teamă a ceea ce ar putea crede ceilalți. Exprimă-ți emoțiile, altfel nu vei părea decât un egoist/ă.

 

Capricorn

 

S-ar putea să existe o tensiune mare între tine și cineva mai în vârstă astăzi. Poate că este cineva care adoptă o atitudine pe care tu nu o poți tolera și care începe să te enerveze. Realizează că acea persoană nu te critică, ci doar îți oferă sfaturi.

 

Vărsător

 

Astăzi te vei simți în siguranță, deoarece cineva drag va avea grijă de tine. Poate că te simți protejat/ă doar pentru că îți reamintește că atât timp cât rămâi în limite, totul va fi bine.

O îmbrățișare strânsă și un sfat bun sunt lucrurile care contează acum.

 

Pești

 

Trebuie să fii conștient/ă de multe lucruri înainte de a lua o decizie. Oamenii din jurul tău sunt predispuși să se enerveze din cauza impulsivității tale și îți cer insistent să iei în considerare toate opțiunile înainte de a face un pas important.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod