Cum va fi anul 2019 pentru zodia Scorpion

Scorpionul este guvernat de Marte şi Pluto. În 2019, acesta va avea un rol extrem de important într-un nou proiect, contribuţia lui fiind vitală.

Decanii zodiei Scorpion


24 octombrie-2 noiembrie

Cei născuţi în primul decan al Scorpionului sunt influenţaţi la dublu de Marte. Horoscopul 2019 prezice pentru aceştia realizări financiare.

3 noiembrie-12 noiembrie

Nativii născuţi în cel de-al doilea decan sunt influenţaţi de Soare şi de Marte. Vor exista dispute cu partenerul de viaţă şi există şansa ca o altă persoană să apară în viaţa ta amoroasă.

13 noiembrie-22 noiembrie

Cei născuţi în cel de-al treilea decan sunt influenţaţi de Marte şi de Venus. În 2019, dragostea va fi pe primul loc, iar nativii singuri şi-ar putea întâlni marea iubire.


Oportunităţi personale pentru Scorpion:


Ai toată susţinerea planetelor care te guvernează în ceea ce încerci să obţii anul acesta. Din februarie până în iunie poate fi cea mai productivă perioadă a ta de până acum. În ceea ce priveşte propriile idei sau controlul asupra anumitor situaţii, trebuie să aştepţi perioada octombrie-decembrie.

Limitări personale pentru Scorpion:


Acesta este anul ideal pentru a renunţa la trecut şi pentru a-ţi moderniza tehnicile de a face lucrurile. Cu cât realizezi mai devreme acest lucru, cu atât îţi vei uşura mai mult viaţa. În caz contrar, nu vei face nimic altceva decât să creezi conflicte inutile în jurul tău, aducând în prim plan lucruri vechi pe care nu le mai poţi schimba oricum.
Martie este luna în care trebuie să se producă schimbarea.

Cum stă Scorpionul cu banii?


Modul în care îţi gestionezi banii în aprilie şi mai îţi poate indica dacă e loc sau nu de o îmbunătăţire pe acest plan. Investiţiile între 4-7 aprilie şi 1-13 mai ar trebui evitate, nu e un moment bun pentru cheltuieli mari. Din septembrie până la finalul anului poţi face ce-ţi doreşti.

Cum stă Scorpionul cu dragostea?


În preajma zilelor de 5 mai şi 28 octombrie, Eclipsele de Lună vor avea un impact asupra tuturor parteneriatelor personale. Unele schimbări în relaţiile cu colegii de muncă au loc în februarie şi de la mijlocul lunii mai până la începutul lunii iunie.
Poţi fi stimulat şi inspirat de cei pe care îi întâlneşti din martie până la începutul lunii aprilie.

Cum evoluează Scorpionul în carieră?


Unele persoane cu care lucrezi se pot schimba în februarie. O oportunitate pentru un nou loc de muncă poate apărea de la sfârşitul lunii iunie până la început de octombrie. Pentru unii nativi ar putea fi vorba doar de un proiect special sau de dezvoltarea unei noi abilităţi. Fă-ţi treaba cât de bine poţi de la sfârşitul lunii august până la începutul lunii septembrie, altfel reputaţia ta ar putea avea de suferit.

Cum stă Scorpionul cu sănătatea?


E posibil să te plângi de dureri în piept în luna aprilie. Poate fi vorba, de asemenea, şi de o bronşită.
Nu există probleme grave în acest an, însă eşti predispus la excese. Acest lucru poate fi o piedică în cazul celor care vor să piardă în greutate, de aceea voinţa este foarte importantă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod