Cum te poate face fericită iubitul tău, în funcţie de zodia ta

Unele femei sunt fericite cu puţin, altele nu se mulţumesc cu orice în ceea ce priveşte dragostea. Pe tine ce te face fericită?

Din fericire, astrologia poate dezvălui multe despre personalitatea ta şi poate scoate la iveală chiar şi cele mai ascunse dorinţe ale tale. Acest articol este extrem de util şi pentru bărbaţii care vor să îşi mulţumească iubitele sau pentru cei care se află în pli proces de cucerire!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va merge oriunde cu tine şi va face parte din aventura ta.

El te va face să simţi că mereu te poţi baza pe un partener care te va ţine de mână atunci când vrei să explorezi necunoscutul. El va dezlănuţui exploratorul din tine. Te va face să simţi că sunteţi cuceritorii care bat lumea în lung şi în lat, pentru că îţi dă curajul de a face asta.  Împreună formaţi o echipă de milioane, iar pasiunele tale devin şi ale lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Partenerul tău te va copleşi cu vorbe frumoase şi complimente.

Te vei simţi flatată de fiecare dată când eşti cu el. Când ai o relaţie cu tipul acesta, nu vei avea dubii cu privire la cât de mult îi placi, pentru că te face să îl placi. Mereu va avea grijă să îţi reamintească multele modalităţi prin care îl captezi, atragi şi încânţi. E frumos să te simţi apreciată!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu siguranţă te va face fericită prin deschiderea şi poveştile lui.

S-ar putea să nu îţi dai seama dacă ceea ce spune e cu adevărat real sau nu, dar sigur va fi interesant de auzit. El va fi mereu capabil să-ţi capteze interesul cu farmecul şi carisma lui. Te va face fericită prin modul în care vorbeşte cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Partenerul tău te va face fericită prin dragostea şi afecţiunea pe care ţi le oferă.

Este genul de bărbat care te va trata întotdeauna ca pe o prinţesă. Va face orice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi mai plăcută, dar şi pentru a se asigura că nu ai ce să îi reproşezi.  E genul de om pe care nu l-ai înlocui cu nimeni, pentru că are grijă să îţi dăruiască tot ce ai nevoie.

Leu(22 iulie - 22 august)

El te va face fericită prin toate lucrurile clişeu pe care le fac bărbaţii în relaţii.

Te va copleşi cu o mulţime de cadouri şi ciocolată. Îţi va cumpăra bijuterii şi rochii drăguţe. Va face tot ce e necesar pentru a simţi că meriţi cele mai bune lucruri pe care le poate oferi această viaţă. Şi uneori, asta poate fi costisitor! Cu toate acesa, el e dispus să facă totul pentru a fi mulţumită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te va face fericită prin sărutări şi afecţiune fizică.

El va fi întotdeauna dispus să îţi dea un sărut frumos în funcţie de situaţie. Dacă te vede binedispusă, te va săruta foarte pasional. Dacă eşti tristă, el îţi va da un sărut blând pe frunte. Te sărută cu orice ocazie, iar asta îţi place la nebunie!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este genul de bărbat care ştie că reţeta pentru a te face fericită este să nu te lase ţi se facă foame.

Partenerul tău îţi va aduce toate mâncărurile pe care ţi le-ai putea dori. Şi întotdeauna se va asigura că nu trebuie să mănânci singură atât timp cât sunteţi împreună. Fiind gurmandă din fire, acest bărbat trage direct la ţintă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

El te va face fericită petrecând cât mai mult timp cu tine.

Partenerul tău ştie că nu va reuşi întotdeauna să rezolve fiecare problemă din viaţa ta şi nu va ştii întotdeauna ce să facă, însă ceea ce poate controla este timpul petrecut cu tine. În acest fel, vei simţi că nu e nevoie să lupţi pentru timpul şi atenţia sa.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Partenerul tău te va face fericită satisfăcându-ţi nevoile sexuale.

Cu siguranţă va face tot ce trebuie pentru a se asigura că nu te simţi înşelată sau înlocuită în dormitor. Va fi cât de generos şi flexibil cu tine. Faptul că îţi oferă ceea ce ai nevoie în pat este mai mult decât suficient pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

El te va face fericită oferindu-ţi şansa să evoluezi şi să înveţi sub îndrumarea lui.

Cu el, vei simţi că înveţi mereu. Nu te vei simţi niciodată inferioară atunci când e în jur. sau când îţi explică lucruri. Întotdeauna se va asigura că eşti pregătită pentru orice provocare îţi pregăteşte viaţa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul tău este expert în vorbe şi ştie că acesta este modul în care te poate face fericită.

Este în măsură să găsească mereu cuvintele potrivite şi ştie ce să îţi spună în legătură cu orice pentru a te simţi mai bine. El are o perspectivă incredibilă şi îţi va oferi acces nelimitat la modul în care gândeşte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

El o să te facă să râzi.

Va face tot posibilul să se conecteze cu tine prin simţul umorului pe care îl stăpâneşte atât de bine. Va face orice pentru a se asigura că te simţi uşoară pe interior, neluând viaţa prea în serios. Glumele sale de calitate te pot scoate din orice pasă proastă, deci de el ai nevoie lângă tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod