Cum să cucereşti un bărbat din zodia Gemeni

Se spune că bărbatul din zodia Gemeni are o personalitate duală.
Uite-te la Kanye West și la Donald Trump, ei sunt foarte greu de înţeles. Dacă te-ai îndrăgostit de un nativ din această zodie, trebuie să ştii cum să-i eviţi capcanele obişnuite şi cum să îl cucereşti.

Să te întâlneşti cu un bărbat din zodia Gemeni e un fel de yoga pentru inimă


Yoga este percepută pe scară largă ca fiind o experienţă care asigură pacea interioară, controlând corpul şi mintea prin controlul respiraţiei, atenţiei şi, bineînţeles, stretchingului. Va trebui să faci toate aceste lucruri cu bărbatul din Gemeni. Din punct de vedere sentimental, el va fi un roller-coaster încă de la prima întâlnire. E uşor să îi captezi atenţia. Flirtează cu el pentru că are o slăbiciune teribilă pentru atenţie.

Odată ce i-ai intrat în graţii, el va face tot posibil să te impresioneze cu povestirile sale.
Este vital să dai din cap şi să îl aprobi, manifestând entuziasm la orice zice. Cu toate acestea, nu exagera! El se va întreba cu siguranţă dacă eşti cu adevărat interesată sau doar te joci cu orgoliul lui. Deci, el va căuta semne că eşti falsă.

După această etapă, el se va deschide în legătură cu temerile şi problemele sale emoţionale încă nerezolvate. Acesta este locul în care intră în joc atenţia şi flexibilitatea emoţională. Chiar dacă încearcă să te impresioneze, îţi urmăreşte, de asemenea, fiecare mişcare. Are un ego foarte mare, dar este sensibil.

Fă-i jocul!


Să faci acest lucru e important atât pentru tine, cât şi pentru el. Acum că ai stăpânit arta cuvintelor şi a acţiunilor tale, poţi să faci diferenţa.
Dacă îi răspunzi târziu la un mesaj, el va fi rănit. Trebuie să ştie că îl doreşti şi că îţi e dor de el, chiar şi în situaţiile mai tensionate. Indiferent de comportamentul lui de cu o seară înainte, el vrea să ştie că vei mai fi acolo şi dimineaţa şi că dragostea e mai puternică ca niciodată.

Nu poate fi un rege fără o regină lângă el


Se ştie că mişcările lui pot fi imprevizibile. Chiar dacă a trecut ceva timp de când sunteţi împreună, trebuie să ştie că vei rămâne acolo după o nouă rundă de şocuri şi coborâşuri. Bărbatul din Gemeni rămâne implicat într-o relaţie cu tine dacă ştie că tu îl sprijini în tot ce face şi că, în ochii tăi, niciodată el nu greşeşte. Asta îl face să se simtă regele lumii.


Va fi exagerat de protectiv


El protejează femeia pe care o iubeşte. El îţi va oferi cele mai frumoase bijuterii, cele mai mari vile şi te va face regina lumii, cel puţin a lumii lui. El ar face orice pentru cea pe care o iubeşte, poate tot pentru că vrea să te impresioneze pe tine sau pe ceilalţi. Nu se plictiseşte niciodată de asta. Este foarte important pentru el ca toată lumea să te respecte aşa cum meriţi.

Bărbatul Gemeni îndrăgostit: Niciodată un moment plictisitor


El nu este deloc plictisitor şi va căuta mereu să maximizeze timpul petrecut cu tine. Te va pune pe primul loc şi te va face un partener adevărat în viaţa lui.

Să iubeşti un nativ din Gemeni nu se compară cu nimic


Îţi va forţa limitele, introducându-te într-o lume cu totul nouă, plină de oportunităţi şi experienţe pe care nu le-ai putea trăi cu niciun alt semn zodical.

E un prinţ autentic


Artistul Prince a fost şi el născut în zodia Gemeni şi a lăsat o amprentă de neşters în lume. Este exemplul perfect al unei persoane care a găsit echilibrul între logică şi haos.
A fost un geniu, ca să îţi faci o ideea despre bărbatul cu care te întâlneşti. Ca majoritatea bărbaţilor Gemeni, a urât să lucreze pentru oricine, cu excepţia lui.

Fiind într-o relaţie cu un nativ din zodia Gemeni, trebuie să te aştepţi la lucruri neaşteptate. Să ai mintea deschisă, să te ţii bine şi să te bucuri de călătorie!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod