Cele mai prefăcute 3 zodii

E imposibil să nu dai de oameni falşi de-a lungul vieţii, nu ai nicio şansă să scapi de asta!
Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să crezi că ţi-ai făcut un nou prieten până când te va părăsi pentru alţi oameni sau să crezi că ai o legătură uimitoare cu cineva până când vei afla că nu a fost cel care a spus că este. La un moment dat în viaţă, cu toţii trecem prin această dezamăgire.

Există unii oameni care sunt experţi în a-şi ascunde adevărata faţă, aşa că nu îţi vei da seama prea uşor când sunt reali şi când sunt falşi. Când în cele din urmă vei descoperi, o să doară mai tare ca niciodată.
Tot ce trebuie să faci tu este să fii sincer şi să nu te cobori la nivelul acestor persoane încercând să le copiezi comportamentul.

Oamenii sunt falşi din diverse motive. Unii exagerează sau mint pentru că simt că nimeni nu îi va plăcea pentru cine sunt cu adevărat. Alţii au intenţii ascunse, cum ar fi să manipuleze sau să obţină foloase de pe urma cuiva.

Care sunt cele mai false zodii?


Gemeni

Gemenilor le este foarte greu să ia decizii şi merg cu fluxul, ceea ce înseamnă că sunt adesea pierduţi în gândurile lor pentru a observa ce se întâmplă în jurul lor. Ar putea suna dur, însă ei preferă să se ocupe de treburile lor în loc să le pese de alţii.
Din această cauză, ei nu doresc ca oamenii să îi privească drept persoane superficiale, de aceea se prefac că fac un efort să relaţioneze cu ceilalţi. Rezultatul este o mare falsitate. Dacă aceştia ar încerca să îi ajute pe cei pe care îi iubeşte şi să le permită şi lor să îi ajute când au nevoie, ei ar putea evita acest teatru ieftin.

Balanţă

Balanţa încearcă tot timpul să îi mulţumească pe ceilalţi, devenind astfel un fals prieten. În loc să se concentreze pe relaţiile apropiate, ea preferă să se prefacă că îi pasă de toată lumea, chiar dacă ceilalţi nu simt neapărat acelaşi lucru pentru ea.
Doar pentru că încearcă să fie bună cu toată lumea, nu înseamnă că îi şi iese. Eforturile ei eşuate o fac să pară superficială pentru cei care chiar contează. Balanţa trebuie să îşi prioritizeze relaţiile, astfel încât să nu ajungă să-i piardă pe cei pe care îi iubeşte.

Săgetător

Săgetătorului îi place să se simtă iubit, dar nu întoarce întotdeauna această afecţiune. Când îl întâlneşti pentru prima oară, el va acţiona ca şi când voi doi aţi fost mereu prieteni. Cu toate acestea, dacă nu aduci în mod constant ceva nou şi interesant, el nu te va păstra în viaţa lui.
Acest lucru îl poate face să pară incredibil de fals. Doar pentru că îşi rezervă adevăratul sine pentru un număr foarte mic de persoane, asta nu înseamnă că trebuie să acţioneze fals cu ceilalţi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 14 Mai 2020, 16:08
    Zodia Balanta

    Eu sunt zodia balanta dar nu ma regasesc in ceea ce scriti aici.Eu intodeauna am spus si am facut ceea ce am simtit la moment.Prea dur spus prefacute daca tine doar de lucrul acesta.;-)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod