De ce nu are Kim Kardashian riduri la 38 de ani? Secretul neobișnuit al vedetei

Pentru Kim Kardashian, aspectul fizic este deosebit de important. Acesta este motivul pentru care starleta încearcă cele mai noi și uneori neobișnuite tehnici de înfrumusețare, de la creme cu mucus de melc și până la terapia vampir.

Vedeta cheltuie sume exorbitante pe machiaj, tratamente cu laser și urmează o dietă care o ajută să se mențină în formă și să aibă o piele strălucitoare.

Și dacă ar fi să-i analizăm tenul, se poate spune că toate acestea dau rezultate. La 38 de ani, Kim reușește să-și mențină tenul impecabil și să țină ridurile la distanță. Dar pentru a preveni apariția ridurilor, Kim apelează la un truc mai puțin obișnuit.

Principalele produse pe care Kim le folosește pentru îngrijirea pielii costă aproximativ 4500 de dolari, potrivit fabiosa.com.

De asemenea, starleta apelează des la proceduri spa și folosește un dispozitiv portabil cu laser pentru rejuvenarea pielii. În trusa ei de cosmetice se găsesc uleiuri, serumuri sau extracte din plante.

Drept urmare, tenul său este impecabil, în ciuda faptului că se apropie de vârsta de 40 de ani. Dar se pare că toate acestea nu sunt suficiente pentru Kim Kardashian. Secretul este altul. În timpul unui eveniment, un fan a întrebat-o pe Kim care este secretul tenului său tonifiat și fără riduri, iar vedeta a declarat că motivul este acela că nu zâmbește.

Kim spune că avea obiceiul de a zâmbi oricui.
Dar în timpul sarcinii, numeroase persoane i-au criticat excesiv aspectul fizic, astfel că a luat decizia să nu mai zâmbească.  

"După ce am născut, mi-am spus 'Aceștia sunt aceiași oameni care râdeau de mine și au postat diverse povești care erau oribile, îmi spuneau că sunt grasă și mă jigneau pentru ceva ce nu puteam controla'", a declarat Kim Kardashian.

Acest protest mai puțin obișnuit al lui Kim a avut și o latură pozitivă. Kim spune că pielea ei a devenit mai fermă, iar ridurile și liniile fine s-au estompat semnificativ.

Kim Kardashian nu este singura vedetă care apelează la acest truc bizar pentru a ține ridurile la distanță.
Victoria Beckham este, de asemenea, recunoscută pentru faptul că nu zâmbește niciodată în public.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod