Cum îşi distrug zodiile şansa la dragoste

Nu îţi merge deloc bine în amor, însă nu ştii care ar putea să fie cauza? Zodia ta îţi poate dezvălui mici secrete!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te blochezi atunci când treci printr-o despărţire şi nu mai reuşeşti să te bucuri şi să simţi emoţia de a-ţi împărtăşi viaţa cu altcineva.

Tu eşti convinsă că după un eşec sentimental totul devine plictisitor şi previzibil, în timp ce e exact opusul. Dragostea este o experienţă înfricoşătoare, dar foarte interesată şi impreveizibilă indiferent de stadiul relaţiei. Odată ce vei realiza acest lucru, viaţa ta amoroasă va părea mai puţin complicată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu eşti un partener iubitor, cel mai determinat susţinător şi o persoană plină de compasiune.

Problema ta este că nu reuşeşti să fii flexibil şi nu te poţi adapta prea uşor atunci când vine vorba de dragoste. Sentimentul de siguranţă porneşte de la a deţine controlul în relaţie sau asupra partenerului, de aceea ar trebui să înveţi să accepţi că singura persoană pe care poţi să o controlezi eşti doar tu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să înveţi să te porţi natural şi să te simţi confortabil nu doar atunci eşti nepăsător privitor la partener, ci şi atunci când lucrurile devin mai serioase între voi.

Umorul şi entuziasmul sunt motivele pentru care oamenii sunt atraşi de tine, dar este bine totuşi să le arăţi şi latura ta sensibilă, anxioasă sau nesigură. Trebuie să înveţi să fii om în faţa oamenilor pe care îi întâlneşti.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Latura ta emoţională şi protectivă este o mare calitate de-a ta, dar, de asemenea, ar trebui să te mai şi relaxezi şi să te laşi în voia sorţii.

Trebuie să înveţi să accepţi că nu poţi controla chiar totul în dragoste, o parte depinde de tine, alta de cealaltă persoană, şi desigur, o parte depinde de şansă. Trebuie să accepţi acest lucru dacă vrei să fii fericită!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti obişnuită să faci lucrurile în felul tău. Acesta este modul prin care ai reuşit să ai succes de la o vârstă fragedă.

Dar trebuie să ştii, că indiferent câtă ambiţie ai avea şi în dragoste, relaţia trebuie să fie ca un puzzle. Trebuie să fii dispusă să îţi introduci partenerul în viaţa ta, la fel cum şi tu trebuie să te implici în a lui. Nu trebuie să renunţi la tine sau la lucrurile pe care te-ai obişnuit să le faci, ci doar să întâmpini cu braţele deschise pe acel cineva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Gândeşti prea mult, asta e problema ta atunci când vine vorba de viaţa ta amoroasă.

Când ai o întâlnire, te gândelti ce ai putea face sau spune greşit, în loc să te bucuri de persoana cu care eşti. Pui prea multă presiune pe tine şi vrei ca totul să fie perfect. Ia o pauză şi aminteşte-ţi că îţi doreşti un partener care să te iubească pentru ceea ce eşti, nu pentru cine pretinzi să fii. Persoana potrivită te va iubi pentru toate lucrurile care te fac să fii cine eşti, inclusiv pentru acele aspecte de care eşti convinsă că ar trebui să îţi fie ruşine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană foarte sociabilă, aşa că nu îţi e deloc greu să îţi faci relaţii în mod constant cu oameni noi.

Problema este că atunci când treci de la flirt la ceva serios, ai tendinţa de a trece la următoarea persoană. Începe să fii mai conştientă de tendinţa ta de a fi nărăvaşă şi indecisă în dragoste, trecerea de la o persoană la alta, fără a ajunge să cunoşti pe deplin omul de lângă tine nu te va împlini sufleteşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Problemele tale legate de încredere sunt ceea ce te ţine în loc.

Ai o personalitate magnetică şi contagioasă, iar oamenii se lipesc de tine cu uşurinţă. Problema e că îi laşi să te cunoască foarte puţin de teama de a nu fi rănită sau prinsă cu garda jos. Nici măcar acest lucru nu te poate proteja de la a fi rănită, de aceea ar trebui să ai încredere suficientă în instinctul tău de a citi oamenii din jurşi atât!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ar trebui să renunţi la ideea că dragostea este întotdeauna uşoară şi fără griji.

Este minunat să fie aşa la început, dar, în cele din urmă trebuie să te concentrezi asupra faptului că indiferent cât de important e partenerul tău pentru tine, iubirea va fi mereu o provocare. Imprevizibilul joacă un rol important în relaţii şi trebuie să te aştepţi la orice şi să fii mai realistă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fiind atentă şi răbdătoare atunci când vine vorba de întâlniri amoroase este foarte benefic, dar uneori duci totul la extreme şi ai putea fi prea prudentă, pesimistă sau rezervată.

Nu orice persoană cu care te întâlneşti ar putea să te rănească, dar e important să fii atentă şi selectivă cu privire la persoana cărei îi vei oferi inima şi timpul tău. Dacă găseşti mereu ceva în neregulă la fiecare partener, nu vei face altceva decât să te abaţi de la direcţia bună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Independenţa şi stima de sine e ceva de admirat la tine, dar detaşarea ta te poate îndepărta de iubire.

Este important să îţi păstrezi identitatea şi să refuzi să te laşi schimbată de altă persoanp, dar la fel de important este să şi fi dispusă să te arunci cu capul înainte atunci când vine vorba de dragoste. Să fii distantă şi lipsită de sentimente te va proteja de suferinţă, însă, de asemenea, te va împiedica să descoperi acea conexiune profundă care îţi poate schimba viaţa.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Compasiunea şi altruismul sunt cele mai bune părţi ale personalităţii tale, inclusiv atunci când te afli într-o relaţie.

Când vine vorba de dragoste, trebuie să te asiguri că eşti tratată la fel de bine cum îi tratezi şi tu pe cei din jurul tău. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru tine esre să îţi petreci timpul doar cu oameni care te cunosc şi care te apreciază, şi nu cu aceia care pot profita de tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod