Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 27 martie-2 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru agăţat.

Calităţile tale fizice dar şi curajul cu care abordezi bărbaţii din jurul tău, îţi pot aduce mai mulţi pretendenţi decât ai fi sperat. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai grijă să eviţi toate aceste tehnici de cucerire, altfel partenerul tău de viaţă ar putea să sesizeze că ceea ce va urma nu va fi deloc plăcut! Tot ce trebuie să faci este să îţi conştientizezi statutul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, familia trebuie să fie pe primul loc.

Fie că este vorba de părinţi, partener sau copii, fă-ţi timp pentru aceştia mai mult decât în mod normal! Dacă nu te-ai mai văzut de mult cu o rudă aflată la mare distanţă de tine, acum este momentul să îi faci o vizită. Ai nevoie de mai multă afecţiune din partea celor apropiaţi din cauza situaţiei delicate în care te afli. Cei dragi ştiu cum să te ajute!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales în cazul în care nu eşti angajată în vreo relaţie serioasă.

Bărbatul pe care ai pus ochii de multă vreme devine acum accesibil pentru tine. Cu cât cunoşti mai multă lume în aceste zile, cu atât şansele de a-ţi găsi alesul cresc de la zi la zi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu permite nimănui să se bage în relaţia ta în această perioadă!

Este foarte important să treci peste perioadele de criză doar alături de partenerul de viaţă şi nimeni să nu ştie de problemele voastre. Nimic nu este atât de grav precum pare, de aceea nu reacţiona impulsiv şi într-o manieră disperată!

Leu(22 iulie - 22 august)

A sosit momentul să laşi orgoliul deoparte şi să faci tu primul pas în împăcarea cu o persoană dragă.

Fie că este vorba de o rudă sau chiar de partenerul de viaţă, este important să nu aştepţi după nimeni să te bage în seamă. Ai nevoie doar de puţin curaj şi de un zâmbet larg pe buze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atât tu cât şi partenerul de viaţă aţi intrat pe o pantă descendentă în care vă vedeţi doar defectele şi nu vă mai apreciaţi deloc.

E posibil ca monotonia să îşi spună cuvântul, dar asta nu înseamnă că situaţia dintre voi nu poate fi rezolvată. Cu mai multă comunicare şi cu activităţi noi în programul vostru zilnic, veţi reuşi să redeveniţi ce aţi fost odată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se pare că tu şi partenerul de viaţă nu mai mergeţi în aceeaşi direcţie, fapt ce ar putea să vă degradeze simţitor relaţia.

Acum este momentul să vă daţi seama de neregulile care se petrec între voi şi să lăsaţi egoismul deoparte dacă vreţi să aveţi un viitor comun. Faptul că te gândeşti doar la tine şi la bine propriu îţi poate pune iubitul pe fugă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele sunt de partea ta în această perioadă, şi te ghidează mai bine decât oricând spre fericire.

Dacă ai plănuit o ieşire alături de partener, vei constata cu uimire că în planurile voastre apar şi alte persoane. Totuşi, lucrul acesta nu ar trebui să te întristeze, ci din contră, să te convingă de popularitatea pe care o ai. Dacă eşti singură, nu refuza nicio invitaţie care ţi se face în aceste zile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Între tine şi iubit există foarte multă tensiune în această perioadă din cauza părinţilor care nu mai contenesc cu sfaturile.

Ca să nu ajungeţi într-o situaţie critică, ar trebui să vă distanţati de ei, şi să nu le mai permiteţi să se bage în relaţia voastră. Acest lucru este general valabil, adică nu trebuie să se aplice doar părinţilor săi, ci şi alor tăi, oricât de greu ţi-ar fi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta sentimentală pentru că aceasta a început să deraieze.

Faptul că nu ai mai avut timp în ultima perioadă pentru partenerul tău de viaţă, îşi va spune acum cuvântul prin reproşuri şi critici din partea acestuia. Trebuie să te concentrezi tot mai mult pentru a păstra liniştea în sânul familiei şi să găseşti soluţii pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lasă-ţi partenerul de viaţă şi admiratorii deoparte în această săptămână şi concentrează-te pe copii ori pe rudele tale foarte apropiate!

Dacă aceştia te iubesc aşa cum meriţi vor înţelege de ce îi ignori în aceste zile. Cei dragi au nevoie de prezenţa ta mai mult decât oricând, aşa că nu fi egoistă şi oferă ceea ce şi tu ai vrea să primeşti dacă ai fi în situaţia lor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, o să cunoşti pe cineva capabil să îţi trezească sentimente pe care le credeai demult uitate.

Dacă nu eşti implicată emoţional, acum e momentul să experimentezi lucruri noi. Făcând câteva compromisuri neimportante, o să ai parte de momente extrem de plăcute alături de alesul inimii tale. Important e să îţi doreşti cu adevărat asta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod