Ce nu trebuie să îi spui niciodată iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Fie că abia ai întâlnit pe cineva sau ai o relaţie serioasă de ani de zile, mereu vor exista lucruri noi pe care le descoperi la partenerul tău.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul Berbec îşi face relaţii foarte repede datorită abilităţilor lui de comunicare şi capacitaţii de a fi prietenos faţă de oricine. El se simte bine lângă oamenii care gândesc ca el, adică să vrea tot mai mult de la ei şi să fie mereu în căutare de distracţie. În funcţie de cât de puternică e relaţia voastră, ai putea să te simţi mai mult sau mai puţin pe dinafară. El va face un efort constant pentru a te include în viaţa lui, mai ales dacă te iubeşte, dar dacă interesele lui nu sunt importante pentru tine, atunci el poate deveni capricios. Nu este niciodată o idee bună să îi spui că e snob sau că se dă prea important, pentru că el crede doar că are o personalitate puternică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

El iubeşte profund şi îi place să aibă o relaţie de succes şi de lungă durată. Iubirea e foarte importantă pentru el şi ajunge să cunoască mai multe lucruri despre tine decât despre el într-o perioadă scurtă de timp. Ştii, de asemenea, că iubeşte oamenii din viaţa lui din toată inima. Dacă îl acuzi că nu îi pasă de tine, nu numai că este neadevărat, dar este şi incredibil de jignitor pentru el. Poate că arată dragostea altfel decât tine, dar asta nu înseamnă că nu te iubeşte deloc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest nativ preferă întâlnirile ocazionale în locul relaţiilor serioase, dar atunci când se îndrăgosteşte, el va fi foarte special pentru acea persoană. Ar putea să îi ia mult timp până să se deschidă în faţa cuiva şi să fie complet el însuşi, dar cu siguranţă merită aşteptarea. Ar trebui să nu îi spui unui Geamăn că a pierdut timpul pentru că el ştie că este indecis uneori, dar asta nu înseamnă că nu depune efort pentru relaţia voastră. Dacă spui lucruri de acest gen nu vei face altceva decâr să îi arăţi că nu merită să fie iubit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

El este un partener de excepţie pentru că ştie cum să facă o relaţie să fie de durată. Este încrezător în capacitatea lui de a fi loial şi îi place când te vede că te simţi în largul tău alături de el. Acestea fiind spuse, el se poate simţi uneori nesigur cu privire la sentimentele partenerului său, făcându-l să gândească negativ despre relaţie sau să devină suspicios. Acuzându-l că nu e demn de încredere, atunci vei simţi că se îndepărtează de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

El ştie exact ceea ce vrea de la partenerul de viaţă, motiv pentru care îi ia mult timp să aibă relaţia mult dorită. Spunându-i că cere prea mult într-o relaţie nu ar fi cinstit, ci mai degrabă l-ai lovi unde îl doare mai tare. Când el iubeşte cu adevărat pe cineva, încearcă să te facă să te simţi apreciată. S-ar putea să fie nevoie de mai mult timp până să ajungă acolo, dar dacă îi spui că nu e în stare îl vei face să se simtă lipsit de valoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acest nativ investeşte o mulţime de timp şi de efort pentru a face ca relaţia să fie frumoasă pentru amândoi. Pentru el, asta înseamnă să ştie totul despre tine, astfel încât să fiţi cât mai apropiaţi unul de celălalt. Fără această cunoaştere intimă, el se simte pierdut. Ar trebui să nu îi spui niciodată că nu ştie nimic despre tine. Fie că îşi aduce aminte mici detalii despre viaţa voastră sau te surprinde cu lucrurile tale preferate, el are mereu grijă de tine pentru că te iubeşte cu adevărat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

El luptă foarte mult pentru o relaţie şi depune efort suplimentar pentru a se asigura că oamenii sunt fericiţi. Acest lucru înseamnă că face multe compromisuri şi este o mare calitate, mai ales că este ultima persoană care s-ar supăra când nu iese ceva aşa cum ar vrea el. Natura lui diplomatică nu îl face să se simtă slab atât timp cât nu spui tu ceva despre asta. Dacă îi pui la îndoială personalitatea şi natura altruistă şi îi spui că nu are voinţă sau e slab, atunci se va simţi extrem de prost.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul iubeşte viaţă, aşa că este foarte încântat mai ales când vorbim despre persoana la care ţine. El se mândreşte cu entuziasmul pe care îl aduce unei relaţii, şi spera că şi partenerul lor să poată facă acelaşi lucru. Este de multe ori criticat, dar cel mai rău lucru pe care i l-ai putea spune este că e nebun sau că acţionează nebuneşte. El nu ar trebui să fie pedepsit pentru personalitatea sa, indiferent cum ţi s-ar părea. Tot ce îşi doreşte este ca cineva să îl iubească necondiţionat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul îşi face prieteni pe oriunde se duce, dar are nevoie de cineva foarte special ca să îi poată ajungă la inimă. Faptul că flirtează şi iese des îl ajută să se facă plăcut de multă lume. El nu caută pe cineva care să îi schimbe personalitatea, ci mai degrabă o persoană care să îl placă pentru sufletul lui. În cazul în care eşti cuplată cu acest nativ, nu ar trebui să îl acuzi niciodată că e prefăcut sau fals. El ar putea uneori încerca să te facă să te simţi bine spunându-ţi ceea ce vrei să auzi, dar chiar şi aşa nu ar trebui să îl insulţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acest nativ nu vrea nimic mai mult decât să aibă o relaţie serioasă cu cineva la care ţine cu adevărat. El este face tot posibilul ca relaţia lui să funcţioneze, indiferent de eforturile pe care trebuie să le depună. Încercând atâtea lucruri, nu ar trebui să îi spui niciodată că nu îţi este loial. Oricare ar fi motivul pentru care ai putea să o faci, ai putea să îl provoci să dea cu piciorul la tot ce a clădit până acum, dar şi de a-i pune la îndoială propriile valori.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acestui nativ îi poate fi destul de greu uneori să aibă încredere completă în cineva, dar nu e imposibil. Acestea fiind spuse, el se aşteaptă la onestitate şi valori puternice într-o relaţie. Chiar şi într-o relaţie serioasă el apreciază timpul de unul singur, timp în care fiecare îşi poate reîncărca bateriile şi se poate bucura de independenţa sa. Acest lucru nu înseamnă că nu îşi doreşte să îşi petreacă timp cu tine sau că se gândeşte doar la el, de aceea nu trebuie să îi acuzi niciodată cum că ar fi egoist. Nu numai că e jignitor, dar îl poţi face să creadă că nu poate avea o relaţie fără să renunţe la el şi la dorinţele lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din această zodie este romantic şi iubitor, şi îi place să fie cu o persoană pe care o apreciează şi căreia să îi poarte de grijă. El tratează oamenii aşa cum şi-ar dori şi el să fie tratat, de aceea este atât de altruist faţă de partenerul său. Diferenţele şi neînşelegerile îl pot copleşi, dar el face tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze. Spunându-i că reacţionează exagerat nu vei face altceva decât să îl determini să creadă că opiniile şi sentimentele lui nu sunt valide. Doar pentru că tu nu ai face lucrurile ca el, asta nu înseamnă că face ceva greşit. Trebuie să îl iubeşti pentru ceea ce este, nu pentru ce ţi-ai dori să fie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod