Cum îl faci să înțeleagă că tu ești femeia potrivită pentru el, în funcție de zodia lui

Nu trebuie să îl convingi prin vorbe că ești femeia perfectă pentru el, ci să-i demonstrezi prin fapte. Iată cum să îl faci să înțeleagă că ești potrivită pentru el, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru ca Berbecul să fie sigur că ești potrivită pentru el, trebuie doar să poți ține pasul cu ritmul lui.

Este Berbec, așadar își va dori să fie productiv tot timpul. Este extrem de competitiv și nu vrea să rămână în urmă. S-ar putea să ai senzația că te zorește, dar dacă îi demonstrezi că te simți confortabil cu stilul lui alert, atunci el o să te iubească pentru totdeauna.
 

Citește și: Zodiile care își pierd rapid interesul în dragoste versus zodiile care te vor iubi pentru totdeauna

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru ca Taurul să fie sigur că ești potrivită pentru el, trebuie doar să-i demonstrezi că poți fi loială.

Pentru Taur, loialitatea este extrem de importantă. El caută acea femeie care poate să-și demonstreze angajamentul față de el. De asemenea, el este un tip care este extrem de fidel, așadar e un motiv în plus să primească același lucru la schimb.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru ca bărbatul din zodia Gemeni să fie sigur că ești potrivită pentru el, trebuie să te asiguri că nu se plictisește.

Trebuie să-i arăți că ești capabilă de spontaneitate și entuziasm în orice moment. Acesta se plictisește destul de repede și este alergic la rutină. Trebuie să fii flexibilă și să te adaptezi ușor dacă vrei să rămână veșnic îndrăgostit de tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru ca Racul să fie sigur că ești potrivită pentru el, trebuie să îl răsfeți și să ai grijă de el.

El este la rândul lui foarte atent cu partenera lui. Are o inimă de aur și caută să fie util celor din jur. Dar, uneori, el poate avea prea mult grijă de ceilalți până la punctul în care începe să se neglijeze. De aceea, are nevoie ca tu să ai grijă de el, are nevoie de cineva care să-l iubească așa cum îi iubește el pe ceilalți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru ca Leul să fie sigur că ești potrivită pentru el, trebuie să îi semeni.

El este un bărbat foarte puternic, pasional și egoist și este atras de femeile care au încredere în ele și sunt puternice. Nu are de gând să acorde atenție cuiva prea liniștit, timid sau blând. Deci, dacă vrei să-l convingi că tu ești aleasa, trebuie îl egalezi când vine vorba de nivelul său de încredere, trebuie să crezi cu adevărat în tine și să îi arăți asta.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară are standarde foarte ridicate.

El este un perfecționist din naștere și are un simț foarte ascuțit pentru detalii. Pentru a-l face să fie sigur că ești potrivită pentru el, va trebui să îi arăți că îi înțelegi nevoile. Nu trebuie neapărat să te ridici la standardele sale nerezonabile tot timpul, dar e necesar să îi arăți că înțelegi de ce este atât de încordat și tensionat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar putea fi puțin cam greu să-l faci pe bărbatul din zodia Balanță să înțeleagă că ești potrivită pentru el.

Motivul este că există o concurență mult prea mare pentru dragostea și afecțiunea lui. Singurul mod real prin care l-ai putea convinge este să îi arăți că ai o inimă bună și plină de compasiune, o inimă care se gândește întotdeauna la ceilalți. Trebuie să îi arăți că ești altruistă și grijulie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Singura cale spre inima unui Scorpion este să îi satisfaci dorințele sexuale.

El este un bărbat destul de efervescent și senzual. Va trebui să îl poți stimula într-o manieră senzuală dacă vrei cu adevărat să-l convingi că tu ești aleasa. Sexul este un aspect foarte important pentru el atunci când vine vorba de relații romantice și va trebui să te ridici la nivelul așteptărilor lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru ca Săgetătorul să fie sigur că ești potrivită pentru el, trebuie să-l faci să simtă că nu îl vei ține în lanțuri.

Un Săgetător va vrea întotdeauna libertate. El vrea să cutreiere și să colinde pământul, atât fizic, cât și emoțional. Și, dacă reușești să-l faci să se simtă în siguranță cu asta, atunci el va știi că tu ești aleasa. Lasă-l să exploreze!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul din zodia Capricorn este incredibil de muncitor.

Meșterește tot timpul ceva și vrea să avanseze constant. Este un tip ambițios, cu atâtea speranțe și visuri. Pentru a-l face să înțeleagă că ești potrivită pentru el, trebuie doar să te asiguri că nu-l reții de la obiectivele sale și că îl susții în orice își propune.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru a face un Vărsător să înțeleagă că ești potrivită pentru el, va trebui să îi stimulezi mintea.

Este un tip destul de deștept și e necesar să-i demonstrezi că ai tot ce trebuie pentru a-i menține interesul. Este atras mai ales de inteligență și profunzime intelectuală.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești este extrem de romantic.

El aspiră la poveștile de dragoste din filme și va trebui să fii capabilă să-l faci să trăiască una dacă vrei să-l convingi că tu ești aleasa. El este un tip pătimaș și acesta este și modul prin care își exprimă dragostea și afecțiunea. Drept urmare, va dori același gen de afecțiune din partea ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod