Cum arată relaţia tipică a fiecărui semn zodiacal

Fiecare zodie are propriul mod de a face lucrurile să funcţioneze într-o relaţie. Iată cum poate fi descris cuplul din care faci parte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu şi partenerul tău sunteţi mereu în contact fizic şi nu doar pe plan sexual.

Faceţi sport împreună şi concuraţi unul cu celălalt în ceea ce priveşte competiţiile şi jocurile sportive. Vă provocaţi unul pe celălalt să faceţi lucruri care să vă scoată din zona de confort, mergeţi în călătorii şi vă stimulaţi inteligenţa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atunci când vine vorba de mâncare, e posibil ca tu şi partenerul tău să încercaţi să mâncaţi sănătos, asigurându-vă că evitaţi alimentele care sunt rele pentru voi.

Ştii că dacă veţi mânca mai sănătos, vă veţi simţi mai bine şi veţi avea mai multă energie. Nu vrei să ajungeţi în poziţia de a vă simţi groaznic doar pentru că aţi dat iama în fastfood, pentru că ştii că asta v-ar afecta relaţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În loc să căutaţi în permenenţă ceva mai bun sau mai interesant, tu şi partenerul tău vă concentraţi şi vă canalizaţi energia asupra relaţiei voastre.

Faceţi lucruri care vă fac viaţa destul de interesantă pentru a vă menţine relaţia. Discutaţi, împărtăşiţi idei şi comunicaţi deschis, astfel că ideile, gândurile şi limbajul vostru devin lucrurile cele mai importante care au grijă ca să rezistaţi împreună.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Poate părea un lucru mic, dar tu faci zilnic un lucru care îţi întăreşte relaţia: îţi exprimi recunoştinţa.

Eşti recunoascătoare pentru lucrurile pe care le face partenerul tău, pentru felul în care te susţine şi, mai presus de orice, pentru că îi pasă de tine. Ştii că e mereu acolo pentru tine şi îi mulţumeşti pentru asta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi iei partenerul în considerare.

Poate fi uşor să uiţi că atunci când eşti într-o relaţie există două persoane implicate, dar tu întotdeauna îţi aminteşti să te gândeşti la nevoile şi dorinţele partenerului tău. Foloseşti informaţiile oferite de el pentru că ele te ajută să modelezi lucrurile pe care le faci şi deciziile pe care le iei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu şi partenerul tău vă oferiţi unul altuia pauze.

Nu căutaţi perfecţionismul unul în celălalt şi vă iertaţi reciproc greşelile. Practicaţi bunătatea, vulnerabilitatea şi încrederea, iar relaţia voastră evoluează datorită acestor lucruri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încerci să menţii relaţia echilibrată.

Când ai un dezacord cu partenerul, încerci să vezi lucrurile din punctul lui de vedere. Instinctul tău poate fi acela de a evita conflictul, dar ştii că nu e corect să pretinzi că totul e bine atunci când nu este. Deci, lucrezi la crearea unui mediu sigur în care tu şi partenerul tău puteţi fi cinstiţi unul cu celălalt, iar celalaltă persoană va ştii că nu eşti rea, ci că vorbeşti din inimă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi accepţi relaţia aşa cum este şi nu o compari cu relaţiile anterioare.

Nimeni nu poate concura cu un fost iubit, mai ales când timpul a reuşit să estompeze problemele şi conflictele pe care le-ai avut în relaţia cu el. Dacă te concentrezi pe acum şi aici, şi te ocupi de relaţia ta cu ochii deschişi, atunci legătura dintre tine şi partener devine de neclintit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu e vorba doar de faptul că eşti mereu pusă pe glume şi şotii, dar tu foloseşti umorul pentru a uşura situaţiile tensionate şi pentru a-ţi transmite mesajul într-un mod în care partenerul tău să nu se simtă ameninţat.

De asemenea, făcând glume pe care doar voi doi le găsiţi amuzante întăreşte şi mai mult relaţia dintre voi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Prioritatea ta este să îţi faci relaţia să funcţioneze.

Poţi să fii foarte ocupată cu muncă şi să îţi faci partenerul să se simtă ignorat sau subapreciat, aşa că te asiguri ca măcar o dată pe zi să îţi faci timp pentru el, fie că este vorba de un mesaj sau de un apel pentru a-i arăta că te gândeşti la el. O astfel de atenţie constând într-un mic gest constant vă va ajuta relaţia şi va menţine angajamentul dintre voi puternic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te simţi în largul tău atunci când vine vorba de sentimente şi ai vrea să nu ai de-a face niciodată cu ele.

Dar ştii că sentimentele partenerului tău sunt valide şi trebuie respectate. Eviţi să îl faci să te dispreţuiască şi nu îţi dai ochii peste cap atunci când îţi spune ce simte. Depui eforturi pentru a-l face să simtă că trăsăturile lui de persoanalitate sunt cele care îl fac să fie unic, de aceea i le preţuieşti şi i le apreciezi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când lucrurile devin tensionate între tine şi partenerul tău, nu te retragi în lumea ta fantastică, rămâi prezentă şi concetată.

Ştii că nu e doar frustrant pentru partenerul tău atunci când nu îl asculţi, ci este şi lipsă de respect. Eşti deschisă la sugestiile lui pentru îmbunătăţirea relaţiei şi faci ce trebuie făcut pentru ca relaţia să rămână puternică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod