Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână te vei vedea nevoită să te împarţi în mai multe locuri şi să trebuiască să împaci mai multă lume.

Din păcate pentru tine, aceste eforturi te vor face să uiţi de tine, neglijându-te mai mult decât oricând. Faptul că trebuie să oferi din timpul tău atât partenerului, cât şi anumitor prieteni care au nevoie de tine te va aextenua la maximum. Cu toate acestea, după ce tot faci ce consideri că trebuie pentru a fi împăcată cu tine însăţi, reevaluează-ţi relaţiile şi vezi care dintre persoanele respective nu merită bunătatea şi timpul tău. Persoanele care te iubesc trebuie să te şi înţeleagă şi să îţi respecte dorinţele şi pasiunile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te axezi mai mult pe carieră în această săptămână, iar asta poate însemna că uiţi complet de cei dragi ai tăi.

Din fericire, partenerul şi prietenii tăi te vor înţelege şi te vor susţinerea în atingerea ţelurilor. Probabil ştiu că această perioadă nu va dura la nesfârşit, de aceea primeşti un răspuns favorabil din partea lor. Dacă eşti singură, situaţia va fi mult mai simplă pentru tine pentru că vei putea să te concentrezi doar pe lucrurile prioritare din viaţa ta în acest moment.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă te sperie unele aspecte ale relaţiei tale, cert este că la mijloc există iubire.

Pentru asta, e necesar să depui unele eforturi şi să faci mici compromisuri de dragul partenerului. Chiar dacă nu ai vrea să faci unele lucruri, e important să îi arăţi că eşti dispusă să încerci. Dacă eşti singură, axează-te pe familie şi pe prieteni, aceştia au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor mai des.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să nu mai laşi de la tine în ceea ce priveşte relaţia ta şi să ceri de la partenerul tău ce îi oferi şi tu.

Probabil tu eşti cea care face cele mai multe lucruri pentru ca relaţia voastră să funcţioneze, dar asta nu înseamnă că nu poţi schimba lucrurile. Totul ţine de obişnuinţă, aşa că nu îl acuza de rea voinţă. Învaţă-l cu calm cum ai vrea să se poarte cu tine şi spune-i deschis ce nevoi ai!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei fi mai îndrăzneaţă decât de obicei, lucru care îţi va surprinde plăcut partenerul.

Dacă eşti singură, cu siguranţă îţi vei face curaj să intri în vorbă cu tipul pe care îl placi şi să flirtezi cu el fără perdea. Se anunţă o perioadă intensă pentru tine pe plan sentimental, de aceea bucură-te la maximum de tot ce îţi poate oferi ea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Partenerul tău de viaţă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult din cauza faptului că pune preţ prea mult pe ceea ce spun sau cred alţii despre el.

În încercarea sa de a se face plăcut în faţa tuturor, va creea nelinişti în relaţia voastră. Cert este că, deşi încerci să îi explici în toate modurile posibile, acesta refuză să înţeleagă şi să încerce să se schimbe. Va fi o luptă grea de dus!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Impresia pe care i-o vei lăsa partenerului în această săptămână va fi că nu îţi pasă de el.

Atitudinea ta detaşată şi faptul că vorbeşte cu tine fără ca tu să îl auzi, îi creează frustrări şi implicit tensiuni la nivelul relaţiei voastre. Este foarte important să ţii cont de ceea ce îl deranjează şi să încerci să nu o mai faci dacă nu sunt pretenţii exagerate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să îţi accepţi partenerul cu bune şi cu rele şi renunţă începând din această săptămână să îl mai schimbi.

Porneşte cu paşi mici şi fermi, şi vei reuşi într-un final. Fii conştientă că niciodată nu va fi la nivelul aşteptărilor tale, aşa că nu faci altceva decât să îţi creezi singură dezamăgiri. Făcându-ţi iluzii, vei crea tensiuni în relaţie şi vă puteţi răci unul faţă de celălalt mai repede decât ai crede.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi destul de ocupată în această săptămână, însă vei reuşi să faci faţă cu brio tuturor oamenilor care te vor în preajmă sau care îţi cer favoruri.

Din fericire, partenerul tău va fi cel mai privilegiat de bunătatea ta, iar asta îi va demonstra încă o dată că sentimentele tale sunt sincere. Dacă eşti singură, vei accepta invitaţiile pretendenţilor şi vei începe treierea. Îţi vei găsi alesul în cele din urmă în viitorul apropiat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În acest început de săptămână te vei întâlni întâmplător cu fostul tău iubit, iar asta complică lucrurile.

Dacă eşti implicată într-o relaţie, acesta îţi va răstălmăci sentimentele şi te va face să fii nesigură pe ceea ce trăieşti în prezent. Nu îl lăsa să te manipuleze, mai ales dacă între voi lucrurile nu s-au terminat frumos. Analizează obiectiv şi pune-te în pielea actualului tău partener.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu îţi pui partenerul în poziţii inferioare în această săptămână.

Ai grijă ce spui pentru că, chiar dacă nu o faci cu intenţie rea, acesta se va simţi jalnic. Atunci când sunteţi înconjuraţi de alţi oameni, fă-l să strălucească, acest lucru îl va ajuta să treacă peste pasa proastă în care se află. În caz contrar, îi vei stârpi încrederea în el şi îl vei îndepărta de tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu mai oferi şanse la nesfâşir partenerilor tăi, pentru că rezultatul a fost acelaşi de fiecare dată.

Dacă iubitul sau soţul tău face greşeli majore, spune stop iertării şi milei înainte de a-ţi face rău de una singură. Nicio femeie nu trebuie să accepte un comportament inadecvat din partea celui cu care îşi împarte viaţă, ci să ceară respect ori să fugă cât o ţin picioarele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod