Cum arată fiecare zodie lipsă de respect faţă de tine

S-ar putea nici să nu îţi dai seama că nu eşti respectat, de aceea astrologia îţi va deschide ochii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul arată lipsă de respect prin faptul că nu cere părerea altor oameni asupra deciziilor importante, chiar dacă acestea le afectează şi lor viaţa.

De multe ori, el ia hotărâri rapid fără să gândească prea mult şi nu are nevoie de ceva de la alţii. Berbecul nu o face ca să fie răutăcios, ci doar e impulsiv!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul arată lipsă de respect prin faptul că nu ascultă.

Când se află într-o discuţie cu cineva şi nu îi acordă atenţie sau e prea concentrat pe telefonul lui, mesajul este acela că ceea ce spune persoana respectivă nu are importanţă pentru el şi că are alte lucruri mai interesante de făcut.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii arată lipsă de respect prin ignorarea limitelor cuiva.

Când se întâmplă acest lucru şi un nativ din această zodie nu ţine cont de limitele pe care le are cineva, determină acea persoană să se simtă nesigură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul arată lipsă de respect prin nerespectarea promisiunilor.

Un Rac poate fi de acord cu ceva şi apoi să uite complet de ceea ce a spus sau să decidă că nu e suficient de important pentru el astfel încât să continue. Nu se ţine de cuvânt, şi astfel nu respectă persoana căreia i-a promis ceva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul arată lipsă de respect prin faptul că îi tratează pe cei din jur ca şi cum ar fi lipsiţi de importanţă.

Ceilalţi nu contează pentru el şi acest lucru se vede. Nimănui nu îi place să fie astfel tratat, pentru că îl face să creadă că nu ar avea capacitatea de a înţelege ceea ce are de spus o persoană atât de inteligentă precum Leul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara arată lipsă de respect prin râs, acel râs arogant tipic ei.

Râsul ei superior este un mesaj care spune că indiferent de lucrurile pe care le spune persoana pe care o are în faţă nu sunt de luat în serios. Este foarte respingătoare şi răneşte cu uşurinţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa arată lipsă de respect prin faptul că vorbeşte oamenii pe la spate.

Bârfa ei nu este rău intenţionată, ci doar îi place să vorbească despre oameni. Nu îşi dă seama cât de deranjant e să fii vorbit pe la spate şi să nu ai ocazia de a-ţi susţine punctul de vedere.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul arată lipsă de respect prin faptul că nu vorbeşte cu alţi oameni atunci când se alătură unui grup, ci comunică doar cu aceia care îl interesează.

Nu îşi pierde timpul cu altcineva atât timp cât are un scop şi are o pradă prin mulţime.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul arată lipsă de respect prin faptul că întârzie mereu.

Prin această atitudine transmite că el e cel mai important şi e în regulă să nu ajungă la timp. Este o lipsă de respect faţă de timpul celorlalţi şi nici măcar nu îşi cere scuze faţă de persoana vizibil iritată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul arată lipsă de respect prin faptul că vorbeşte în faţa ta, dar nu cu tine.

Este uşor pentru el să devină guraliv şi să pună monopol pe conversaţie. El simte că ce are de spus este mult mai important decât orice ar avea altcineva de zis. Devine mai mult un monolog, decât un dialog.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul arată lipsă de respect prin faptul că îi tratează pe cei cu care vorbeşte ca şi cum ar fi slabi, proşti sau că au probleme.

Aşa acţionează el când crede că cineva nu este la fel de inteligent sau creativ ca şi el. Atitudinea lui este extrem de arogantă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii arată lipsă de respect prin faptul că returnează lucrurile pe care le-au împrumutat într-o stare degradată, cum ar fi murdare sau rupte.

Mai există şi posibilitatea să nu le înapoieze deloc şi să se comporte ca şi când ar fi ale lor. O pot face intenţionat sau pur şi simplu pot fi prinşi în lumea lor fantastică şi nu îşi dau seama ce fac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod