Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din Gemeni

Femeia Leu si barbatul Gemeni

Acești doi nativi formează un cuplu plin de energie. Femeia din zodia Leu este îndrăzneață și dornică de aventură, iar nativul din Gemeni este creativ și plin de viață.

Atracția dintre Leu, un semn de foc, și Gemeni, o zodie de aer, ia naștere în urma conversațiilor. Bărbatul din Gemeni este foarte inteligent și adoră să fie stimulat intelectual, iar femeia din Leu se ridică în mod sigur la nivelul așteptărilor lui. El o va observa imediat chiar și într-un grup mare de persoane pentru că nativa din Leu știe cum să acapareze atenția tuturor. Este vrăjit pur și simplu de sociabilitatea și farmecul ei, iar femeia din Leu se va simți măgulită de atenția pe care bărbatul din Gemeni i-o acordă din primele clipe.

Nativul din Gemeni este amuzant, dar și afectuos, ceea ce se potrivește de minune cu nevoile femeii din Leu într-o relație. Ea va încerca să-i ordoneze ideile și planurile, care adesea sunt destul de haotice în cazul Gemenilor. Deși nu încearcă altceva decât să-i fie de ajutor partenerului său, nativul din Gemeni s-ar putea simți controlat, ceea ce detestă cel mai mult. Independența acestui semn este recunoscută, fapt ce îi face pe nativii din Gemeni să fie destul de răzvrătiți în fața oricărei forme de autoritate.

Din punct de vedere sexual, compatibilitatea acestor nativi este excelentă. Nu se plictisesc niciodată. Femeia din Leu este pasională și entuziastă, iar bărbatul din Gemeni este inventiv și îndrăzneț. El va veni cu noi idei pentru a-și satisface iubita, iar ea va da curs tuturor fanteziilor lui fără să stea prea mult pe gânduri.

Diferența majoră dintre aceste două zodii este dată de faptul că Leul este un semn fix, de foc, iar zodia Gemeni este un semn mutabil, de aer.

În timp ce bărbatul din Gemeni are permanent nevoie de schimbare și de ceva nou și interesant, nativa din Leu este în căutarea stabilității. Ea are nevoie de loialitate pentru a se simți împlinită, iar bărbatul din Gemeni nu este tocmai cel mai fidel bărbat.

Relația lor poate rezista în timp numai dacă nativul din Gemeni îi va demonstra iubitei sale din Leu că poate avea încredere totală în el. Ea nu accesptă jumătăți de măsură și nici nu este dispusă să facă vreun compromis. Femeia născută în această zodie vrea să se simtă adorată și să primească foarte multă atenție, astfel încât să știe că este apreciată.

Firea statornică a nativei din Leu îl poate ajuta pe bărbatul din zodia Gemeni să-și organizeze și să-și concretizeze numeroasele idei.
Stilul lui de viață aerian nu este pe placul partenerei sale din Leu, care va dori să preia frâiele astfel încât să domnească ordinea în relația lor, nu haosul.

Relația lor va fi una fericită și echilibrată numai dacă femeia din zodia Leu va accepta că partenerul său din Gemeni este un spirit liber, care nu suportă constrângerile, iar el va înțelege că iubita sa nu va accepta niciodată să fie pe locul doi.
 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod