Compatibilitatea Leului cu aceste 4 zodii este excelentă. Află care sunt acestea!

Dacă îți place de un Leu, nu încerca să îl schimbi. La urma urmei, este un leu!
Cel mai bun partener pentru un Leu este o persoană care se poate ridica la înățimea sa.

Leul este regele zodiacului și are o personalitate puternică, curajoasă și dinamică. În plus, Leul este pasional, intens și caută atenție.

Prin urmare, un iubit sau o iubită perfectă pentru acesta trebuie să îl completeze.

Compatibilitatea Leului cu aceste 4 zodii este excelentă:


Berbec


Leul și Berbecul, ambii fiind semne de foc, se potrivesc bine împreună.

Relația lor ar putea funcționa optim datorită intereselor lor comune. Deoarece ambii sunt emoționali și extrovertiți, împărtășesc o pasiune intensă.

Cu toate acestea, uneori, competitivitatea lor le poate sta în cale, deoarece ambii caută lumina reflectoarelor, iar acest lucru ar putea provoca scântei în orice moment.
Chiar și așa, dragostea lor comună pentru aventură și distracție îi menține veseli și fericiți unul în compania celuilalt.

Un Leu și un Berbec pot avea certuri intense după căsătorie. Dar dragostea lor unul pentru celălalt îi ține împreună și îi face un cuplu puternic, greu de separat.

Balanță


Când Balanța și Leul se întâlnesc, formează un cuplu frumos.

Un Leu este de obicei ambițios și încrezător, iar Balanța este foarte pricepută la comunicare și preia inițiativa.

Balanța iubește atenția și de fiecare dată când Leul îi răspunde cu gesturi romantice, se înmoaie ușor. Deoarece ambele zodii apreciază dragostea, ele pot forma o relație de durată.

Leul va fi credincios după căsătoria cu o Balanță.
Pe de altă parte, o Balanță este protectoare și devotată iubirii, formând un cuplu glorios.

Deși nevoia Leului de a se impune ar putea fi prea mare pentru Balanța sensibilă și simpatică, ei pot reuși să facă față provocărilor și să dezvolte o legătură excelentă pe viață.

Săgetător


Semnul de foc comun al Leului și Săgetătorului îi leagă bine romantic.

Spiritul spontan, aventuros și vibrant al Săgetătorilor este ceea ce Leul consideră cel mai atrăgător.

Acest cuplu este un duo dinamic căruia îi place să meargă în vacanțe, să organizeze petreceri și să-și exprime dragostea unul pentru celălalt. Amândoi sunt deschiși în privința sentimentelor lor, ceea ce le face mai ușor să mențină o relație distractivă pe termen lung.

Săgetătorul ar putea fi cel mai bun partener pentru un Leu pentru căsătorie, deoarece rareori se ceartă și, de obicei, au opinii și interese similare și au voință puternică.


În timp ce Leul poate fi temperamental, Săgetătorul îl echilibrează cu gânduri și abordări pozitive. Relația lor are pasiune și intensitate, făcând-o să dureze pentru totdeauna.

Vărsător


Leul și Vărsătorul aduc echilibrul unul în viața celuilalt și se mențin cu picioarele pe pământ unul pe celălalt.

Deși sunt foarte diferiți, ele sunt exemplul ideal al zicalei "opusurile se atrag".

Vărsătorul va aduce calmul naturii dramatice a Leului și formează o echipă grozavă împreună. Un Leu este afectuos și adoră să fie în centrul atenției, în timp ce Vărsătorul este emoțional și îi place să acorde atenție.

Deși sunt opuși, legătura lor este una bazată pe încredere și căsnicia lor poate dura pentru totdeauna dacă învață să-și depășească neajunsurile.


Un Leu poate deveni mai gelos și se poate sătura de stilul de viață divers al Vărsătorului. Cu toate acestea, capacitatea lor de a fi deschiși cu privire la gândurile lor și de a-și comunica sentimentele cu onestitate aduce armonie în relația lor.


Sursă: momjunction
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod